Nye opskrifter

Fyldte Pepperoni Pizza Fletning

Fyldte Pepperoni Pizza Fletning

Når pizza-aften har brug for en opdatering, har vi svaret. Denne klæbrig ostefyldte pepperonipizzafletning er den perfekte løsning til middagsmiddagskedsomhed, festdagsfest og festinvitationer.MERE +MINDRE-

1

dåse (13,8 oz) Pillsbury ™ kølet klassisk pizzaskorpe

2

kopper strimlet mozzarella og / eller cheddarost, opdelt

2/3

kop pepperoni skiver, delt, plus mere til topping

Skjul billeder

  • 1

    Saml dine ingredienser.

  • 2

    Opvarm ovnen til 425 ° F (400 ° F til et mørkt eller nonstick-bageplade). Smør et bageplade let med madlavningsspray.

  • 3

    Udrul pizza skorpe, og tryk ind i et 10-til-13-tommer rektangel på tilberedt bageplade. Brug køkken saks eller en kniv til at skære 8 lige strimler langs hver af de to længere kanter, og efterlad et 3-tommers mellemrum ned i midten af ​​dejrektanglet.

  • 4

    Sked pizza sauce langs midten af ​​pizzadejen, drys derefter med 3/4 kop strimlet ost. Top med 1/3 kop pepperoniskiver, drys derefter med en anden 3/4 kop strimlet ost og resterende 1/3 kop pepperonis.

  • 5

    Start fra den ene ende, fold strimler af dej over fyldet til midten, så enderne overlapper hinanden, og det ser flettet ud. Drys top med resterende ost og et par flere skiver pepperoni.

  • 6

    Bages 20 minutter, indtil skorpen er gyldenbrun og bagt igennem, og osten er smeltet og boblende.

Ekspert tip

  • For en vegetarisk version skal du bytte pepperoni til spinat, peberfrugt, svampe og / eller oliven.

Næringsfakta

Portionsstørrelse: 1 servering
Kalorier
510
Kalorier fra fedt
200
% Daglig værdi
Total fed
22g
34%
Mættet fedt
10 g
50%
Transfedt
1 / 2g
Kolesterol
55 mg
18%
Natrium
1310 mg
55%
Kalium
230 mg
7%
Samlet kulhydrat
53 g
18%
Kostfibre
1 g
6%
Sukker
8 g
Protein
26 g
A-vitamin
15%
15%
C-vitamin
4%
4%
Calcium
45%
45%
Jern
20%
20%
Udvekslinger:

1 1/2 stivelse; 0 frugt; 2 Andet kulhydrat; 0 skummetmælk; 0 fedtfattig mælk; 0 mælk; 0 grøntsager; 0 Meget magert kød; 0 magert kød; 1 fedtfattigt kød 1/2 fedt;

Valg af kulhydrat

3 1/2

* Procent daglige værdier er baseret på en diæt på 2.000 kalorier.

Mere om denne opskrift

  • Pump din pepperoni-pizza op ved at folde den sammen i dette let flettede brød! Fire ingredienser giver dig denne let festklædte pizza-fletning. Eller det kan være din frokost. Vi fortæller det ikke. Jeg vil indrømme, at der har været alt for mange gange, at jeg har "været der, gjort det", når det kommer til kedelige, utilfredsstillende frokoster. Så det har været en ny mission for mig at gøre frokosten mere spændende, fyldende og generelt som en middagsselskab i madform - fordi jeg kan lide fester og jeg kan lide mad. Sådan kom denne dejlige fletning af osteagtig pepperoni-y godhed til . Med kun fire ingredienser og et par enkle trin får du et lækkert twist på pizza, der blæser frokostbluesen væk og efterlader din mave fuld, og du er godt gladere. (Psst - det gør en let fest appetitvægt Sig farvel til kedelige og hej til pepperoni pizza fletninger for evigt og altid.

Se videoen: sådan laver jeg mine fletninger. (September 2020).