Traditionelle opskrifter

Banan-kokosnød på hovedet

Banan-kokosnød på hovedet

Denne let at lave Banan Coconut Upside Down Cake er ooey gooey og lækker. Lav det til dessert eller endda brunch!MERE +MINDRE-

1

Betty Crocker ™ Super Moist ™ gul kagemix

6

bananer skåret 1/4 tommer tyk

1 1/2

kopper strimlet kokosnød

2

spiseskefulde citronsaft

Skjul billeder

  • 1

    Forvarm ovnen til 350 ° F og spray 2 (8 tommer) runde kagepander med madlavningsspray.

  • 2

    Med en elektrisk mixer skal du slå kagemix, æg, olie, vand og creme fraiche til lavt indtil kombineret. Pisk højt i 2 minutter.

  • 3

    Placer bananskiver jævnt på bunden af ​​de to kagepander.

  • 4

    Smelt smør i en lille gryde. Tilsæt brunt sukker og citronsaft og opvarm, indtil det er opløst. Hæld halvdelen af ​​blandingen af ​​brunt sukker i hver af de 2 runde kagepander over bananerne.

  • 5

    Drys kokosnød over brun sukkersovs, og hæld derefter kagedej oven på kokosnød i de to pander, og del dem ligeligt.

  • 6

    Bages 35-40 minutter, eller indtil tandstikkeren i midten kommer ud ren. Fjern fra ovnen og lad den sidde i 5 minutter. Vend på serveringsretter. Skive til servering.

Næringsfakta

Portionsstørrelse: 1 servering
Kalorier
350
Kalorier fra fedt
140
% Daglig værdi
Total fed
16g
24%
Mættet fedt
9 g
44%
Transfedt
0g
Kolesterol
55 mg
18%
Natrium
280 mg
12%
Kalium
250 mg
7%
Samlet kulhydrat
50 g
17%
Kostfibre
1 g
6%
Sukker
35g
Protein
2g
A-vitamin
6%
6%
C-vitamin
4%
4%
Calcium
8%
8%
Jern
6%
6%
Udvekslinger:

1/2 stivelse; 0 frugt; 3 Andet kulhydrat; 0 skummetmælk; 0 fedtfattig mælk; 0 mælk; 0 grøntsager; 0 Meget magert kød; 0 magert kød; 0 Fedt med højt fedtindhold; 3 fedt;

* Procent daglige værdier er baseret på en diæt på 2.000 kalorier.

Mere om denne opskrift

  • Du ved, at en dessert er god, når du bogstaveligt talt skal tage gafflen ud af din mands hånd for at forhindre ham i at spise hele kagen. "Dette er farligt godt," mumlede han gennem en mund fuld af varm kage. vi har en vinder! Denne Banana Coconut Upside Down Cake har et lag bananer og kokosnød med en brun sukkersovs, der tilfører hver bid.Teknisk er dette en dessert, men af ​​en eller anden grund, sandsynligvis fordi bananer er involveret, ved jeg, at jeg finder en måde at servere den op til morgenmad eller brunch. Det fantastiske ved det er, at det kun tager minutter at samle det, men det ser ud som om du brugte hele dagen på det. Min første tanke, da jeg lavede denne kage var: ”Vent et øjeblik. Behøver vi ikke frost? " Åh nej. Ved at tilføje denne blanding af brunt sukker skabes et frostlignende lag, der oser ind mellem bananerne og kokosnødden under bagning. Når det kommer ud af ovnen, skal du bare prøve at forhindre dig selv i at grave med det samme!

Se videoen: The power of vulnerability. Brené Brown (Oktober 2020).