Usædvanlige opskrifter

Copycat Food Court Bourbon Chicken

Copycat Food Court Bourbon Chicken

Ligesom du ville komme i food court! Spar dig selv en tur til indkøbscentret og lav denne kult-foretrukne søde og salte kyllingeskål derhjemme i stedet.MERE +MINDRE-

Opdateret 24. maj 2018

Lav med

Progresso bouillon

2

lb udbenede, skinless kyllingebryst

1/2

teskefuld ingefær

1/2

teskefuld rød peberflager

2

spiseskefulde hoisin sauce

1

spiseskefuld æblecidereddike

1/3

kop Progresso ™ kylling bouillon

Kogt hvid ris til servering

Hakkede forårsløg til pynt

Skjul billeder

  • 1

    Terningskylling i 1/2-tommer stykker. Tilsæt olivenolie i en stor stegepande over medium varme. Når det er varmt, tilsæt kylling og kog i 5 til 6 minutter, omrør regelmæssigt, indtil det for det meste er kogt igennem.

  • 2

    I mellemtiden omrøres hvidløg, ingefær, rød peberflager, brunt sukker, sojasovs, hoisin sauce, eddike, kylling bouillon og majsstivelse. Pisk godt for at kombinere og hæld kylling over.

  • 3

    Lad det simre i 3 til 4 minutter under konstant omrøring, indtil sauce tykner og kylling er kogt igennem. Sænk varmen til lav og lad dem simre 2 til 3 minutter længere, indtil sauce når den ønskede konsistens.

  • 4

    Server kylling over hvid ris garneret med forårsløg.

Næringsfakta

Portionsstørrelse: 1 servering
Kalorier
430
Kalorier fra fedt
130
% Daglig værdi
Total fed
15 g
22%
Mættet fedt
3g
16%
Transfedt
0g
Kolesterol
140 mg
47%
Natrium
1210 mg
50%
Kalium
520 mg
15%
Samlet kulhydrat
21g
7%
Kostfibre
0g
0%
Sukker
16g
Protein
53 g
A-vitamin
2%
2%
C-vitamin
0%
0%
Calcium
4%
4%
Jern
15%
15%
Udvekslinger:

0 stivelse; 0 frugt; 1 1/2 andet kulhydrat; 0 skummetmælk; 0 fedtfattig mælk; 0 mælk; 0 grøntsager; 7 1/2 meget magert kød; 0 magert kød; 0 Fedt med højt fedtindhold; 2 fedt;

Valg af kulhydrat

1 1/2

* Procent daglige værdier er baseret på en diæt på 2.000 kalorier.

Mere om denne opskrift

  • Åh madretten! Stedet for hurtige måltider, søde saucer og store tallerkener. For at være ærlig besøger jeg dem ikke så meget, men lejlighedsvis får jeg lyst til et par specifikke retter, der virkelig kun kan findes på disse steder. En skål, som jeg er særlig glad for, kaldes generelt "Bourbon Chicken". Du kan finde det ofte på steder som Cajun Café og mange kinesiske kæderestauranter. Ironisk nok inkluderer ikke alle opskrifter til denne ret bourbon whisky; navnet hylder faktisk en skål, der oprindeligt blev lavet på Bourbon Street i New Orleans! Denne opskrift springer over bourbon, men hvis du ønsker at bruge den i saucen, kan du prøve at bruge den i stedet for noget eller hele kyllingekraften, der kræves. At lave noget som dette derhjemme er faktisk lettere end du måske tror og Du har sandsynligvis allerede de fleste af de ingredienser, du har brug for i dit spisekammer. Nøglen til at gøre det godt er at kubere din kylling og få den til at koge i stegepanden med lidt olie. Pisk derefter din sauce sammen og spring ikke majsstivelsen over. Det er det, der vil tykne den krydrede / salte / søde sauce, så den klæber smukt til kyllingen. Når kyllingen for det meste er kogt igennem, hæld saucen i og lad den tykne på kyllingen, når den er færdig med tilberedningen. Resultatet er en smuk skål der har alle de smag, du ønsker. Gør det derhjemme og spring madrestauranten over!

Se videoen: FOOD COURT BOURBON CHICKEN - BY SUNNY SWIRL HOME AND GARDEN (September 2020).