Traditionelle opskrifter

Let Muffin-Tin Migas

Let Muffin-Tin Migas

Alle de traditionelle smag af migas i solide rørægæg. Og de fryser smukt, så spis nogle nu og frys nogle til senere! De kan gå lige fra fryseren til mikrobølgeovnen.MERE +MINDRE-

Opdateret 20. december 2016

3

små majs tortillas, skåret

2

spiseskefulde raps eller vegetabilsk olie

1/2

rød paprika, terninger

1

lille Serrano peber, frøet og hakket

3

oz cheddarost, revet

Skjul billeder

  • 1

    Forvarm ovnen til 350 ° F. I en medium stegepande opvarmes 1 spsk olie over medium varme. Tilsæt skivede majsstrimler og kog, indtil de er sprøde og let brunede.

  • 2

    Fjern majsstrimler fra stegepanden og tilsæt peberfrugter, løg og Serrano sammen med en dråbe olie. Krydre med en knivspids salt og peber og kog indtil grøntsagerne blødgør, måske 3-4 minutter.

  • 3

    Olie seks muffinsformer let og tilsæt nogle af majsstrimlerne til hver muffinsform. Sæt derefter noget af peberblandingen og revet ost i.

  • 4

    Del røræg mellem muffinsformene.

  • 5

    Bag ægkopper i 18-20 minutter, indtil æggene er puffede og osten er smeltet.

  • 6

    Lad ægkopper afkøle i fem minutter, og fjern dem derefter fra muffinsformene. Serveres mens den er varm.

  • 7

    At fryse: Læg kopper på et bageplade og læg dem i fryseren, indtil de er frosne. Sæt derefter tæt i plastfolie og opbevar i frysesikre poser med lynlås. Genopvarm frosne ægkopper ved at pakke den ud og mikrobølgeovn på en mikrobølgeovnplade i 2 minutter.

Ekspert tip

  • Dette er en god opskrift at fordoble og lave et dusin ægkopper. Spis nogle nu og frys nogle til senere!
  • Lad os indse det, at god (og hurtig) morgenmad er svær at finde. Migas, en klassisk Tex-Mex morgenmadskål, er en af ​​mine foretrukne sunde morgenmåltider, men det tager noget tid at lave. Disse hurtige migas æg kopper er relativt hurtige at fremstille; og endnu bedre, de fryser perfekt og genopvarmes på få minutter. Nøglen til at få disse migasægkopper til at skinne er at koge nogle majs tortillastrimler i en stegepande med en dryp olie, indtil de er sprøde. Derefter tilføjer du dem til dine muffinsformer sammen med en blanding af rød peber, Serrano chile og rødløg. Afslut det hele med nogle piskede æg og ost, og bag det, indtil æggene er puffede og osten er smeltet, ca. 18- 20 minutter ved 350 ° F. Selvfølgelig er disse lækre lige ud af ovnen, men det virkelige geni ved disse er, når du fryser dem. Når de kommer ud af ovnen, skal du placere dem på et bageplade og stikke dem i fryseren, indtil de er frosne. Pak dem derefter i plastfolie og opbevar dem i frysesikre poser. De opbevarer godt i et par måneder! Genopvarm æggekopperne ved at pakke dem ud og mikrobølgeovn på en mikrobølgesikker plade i ca. 2 minutter. De vil blive varme med klæbrig, smeltet ost, ligesom da de kom ud af ovnen. De er den perfekte hurtige hverdags morgenmad!

Næringsfakta

Portionsstørrelse: 1 servering
Kalorier
210
Kalorier fra fedt
140
% Daglig værdi
Total fed
15g
23%
Mættet fedt
5g
24%
Transfedt
0g
Kolesterol
200 mg
67%
Natrium
160 mg
7%
Kalium
125 mg
4%
Samlet kulhydrat
7g
2%
Kostfibre
1 g
4%
Sukker
1 g
Protein
10 g
A-vitamin
15%
15%
C-vitamin
10%
10%
Calcium
15%
15%
Jern
4%
4%
Udvekslinger:

0 stivelse; 0 frugt; 1/2 andet kulhydrat; 0 skummetmælk; 0 fedtfattig mælk; 0 mælk; 0 grøntsager; 0 Meget magert kød; 0 magert kød; 1/2 højt fedtkød; 1 fedt;

* Procent daglige værdier er baseret på en diæt på 2.000 kalorier.

Mere om denne opskrift

  • Lad os indse det, at god (og hurtig) morgenmad er svær at finde. Disse hurtige migas æg kopper er relativt hurtige at fremstille; og endnu bedre, de fryser perfekt og genopvarmer på få minutter.

    Nøglen til at få disse migasægkopper virkelig til at skinne er at koge nogle majs tortillastrimler i en stegepande med en drys af olie, indtil de er sprøde. Derefter tilføjer du dem til dine muffinsformer sammen med en blanding af rød peber, Serrano chile og rødløg.

    Top det hele med nogle piskede æg og ost, og bag det, indtil æggene er pustede og osten er smeltet, ca. 18-20 minutter ved 350 ° F.

    Selvfølgelig er disse lækre lige ud af ovnen, men det virkelige geni ved disse er, når du fryser dem. De gemmer godt i et par måneder!

    Genopvarm æggekopperne ved at pakke dem ud og mikrobølgeovn på en mikrobølgesikker plade i ca. 2 minutter. De er den perfekte hurtige hverdags morgenmad!

Se videoen: Ham and Egg Breakfast Cups -with yoyomax12 (September 2020).