Seneste opskrifter

3-ingrediens søde og sure kødboller

3-ingrediens søde og sure kødboller

Der er to regler, som en god frikadelle skal følge: nummer et, det skal være supermørt. Tak ikke os, tak din langsomme komfur. Disse hjertelige (og latterligt lette) søde og sure kødboller er stort set den perfekte fest-forretter.MERE +MINDRE-

1

krukke (12 oz) chilisauce

2

lb (32 oz) frosne kødboller

Skjul billeder

  • 1

    Hæld kødboller i en langsom komfur. Kombiner gelé og chilisauce i en lille skål og hæld kødboller over.

  • 2

    Kog på lavt i 3-5 timer, eller indtil kødboller er opvarmet.

Ekspert tip

  • Skift ting ved at bytte druejellien ud for en anden smag, såsom abrikosgelé eller ferskenkonserver.
  • Gør denne all-star forretter til et måltid ved at parre disse søde og sure kødboller med ris og dampgrøntsager, såsom grønne bønner eller gulerødder.
  • Når det kommer til at fremstille kødboller, kan du ikke slå den langsomme komfur. Det er fremragende til madlavning og holder kødboller varme. En lang og lav madlavningstemperatur gør kødet blødere og maksimerer smagen. Derudover kan du holde kødboller i langsom komfur hele festen, så de forbliver dejlige og varme.

Næringsfakta

Portionsstørrelse: 1 servering
Kalorier
264.9
% Daglig værdi
Total fed
12,2 g
19%
Mættet fedt
4,6 g
23%
Kolesterol
42,9 mg
14%
Natrium
353,5 mg
15%
Kalium
271,5 mg
8%
Samlet kulhydrat
26,2 g
9%
Kostfibre
1,7 g
7%
Sukker
17,7 g
Protein
11,1 g
C-vitamin
10.70%
11%
Calcium
2.20%
2%
Jern
8.40%
8%

Udvekslinger:

* Procent daglige værdier er baseret på en diæt på 2.000 kalorier.

Mere om denne opskrift

  • Hvis du aldrig har brugt en langsom komfur før, er start med kødboller en glimrende måde at stifte bekendtskab med dette vigtige madlavningsredskab på. Langsom komfur er fantastisk til kødboller, fordi al den tid på en dejlig, lav temperatur i en sauce af din valg gør dem bare endnu mere ømme og lækre. Disse kødboller er næsten umulige at koge for meget. Så længe du har masser af sauce, skal kødet forblive fugtigt og ømt. Uanset hvilken type sauce du bruger, skal du bare sørge for, at krydderierne i dine kødboller matcher det, og at du har masser af det. Du har brug for nok til at nedsænke kødboller i saucen, mens den langsomt koger.

Se videoen: How To Make Armenian Eggplant Rolls (Oktober 2020).