Nye opskrifter

Langsomkogt stegt kylling

Langsomkogt stegt kylling

Denne langkogte hele kylling er en nem måde at skabe supermørt og fugtigt kød infunderet med smag af friske urter, smør og citron. Det er den nemmeste og enkleste måde at nyde en hel kogt stegt kylling til måltider i weekenden og endda på aftenen. MERE +MINDRE-

1

hel stegt kylling (3 1/2 - 4 1/2 pund)

1

pund baby Yukon guld kartofler

4

hele skrællede gulerødder, hakket

1

hel citron (reserveskal)

4

spiseskefulde stuetemperatur smør

2

teskefulde hakket frisk rosmarin

1

teskefuld friskmalet peber

Skjul billeder

  • 1

    Anbring løg, kartofler og gulerødder i bunden af ​​langsomt komfur. Sæt med salt og peber.

  • 2

    Ren og tør kylling. Skal citron og reserve. Kvart citron, og læg det i hulrummet. Placer kylling oven på grøntsager.

  • 3

    I en lille skål kombineres smør, hvidløg, rosmarin, timian og citronskal. Sæt med salt og peber.

  • 4

    Brug hænderne til at belægge kyllingen i smørblandingen. Sæt med ekstra salt og peber.

  • 5

    Kog kylling på LAVT i 4-8 timer. Tilberedningstiden afhænger af, hvor stor din kylling er. Kog indtil en intern temperatur når 165 ° F i benet og saftene løber fri.

  • 6

    Tag kyllingen ud af langsom komfur og læg den i en ovnfast 9x13-tommer gryde. Brun kyllingen under slagtekyllingen i 4-5 minutter, eller indtil huden er brun og sprød.

Ekspert tip

  • Hold altid langsomt komfur tildækket i den specificerede tilberedningstid. Hver gang låget fjernes, tillader det varmen at slippe ud og tilføjer tilberedningen 15 til 20 minutter.
  • Indsættelse af et kødtermometer i den tykkeste del af låret hjælper med at sikre, at den indvendige temperatur har nået mindst 165 grader Fahrenheit.
  • Brug rester af kylling i salater, supper, sandwich eller omrør.
  • Sørg for først at kontrollere størrelsen på din langsom komfur, så du køber den rigtige størrelse kylling.
  • Rodgrøntsager tager længere tid at lave mad end andre grøntsager, så skær dem mindre og læg dem i bunden af ​​komfuret og læg kyllingen ovenpå. Dette giver ikke kun grøntsagerne mulighed for at koge hele vejen igennem, men det forhindrer også kyllingen i at blive for kogt i bunden.

Næringsfakta

Portionsstørrelse: 1 servering
Kalorier
640
Kalorier fra fedt
320
% Daglig værdi
Total fed
35g
54%
Mættet fedt
14g
70%
Transfedt
1 g
Kolesterol
185 mg
61%
Natrium
1470 mg
61%
Kalium
1150 mg
33%
Samlet kulhydrat
30 g
10%
Kostfibre
4g
18%
Sukker
6g
Protein
50g
A-vitamin
220%
220%
C-vitamin
15%
15%
Calcium
8%
8%
Jern
20%
20%
Udvekslinger:

1 1/2 stivelse; 0 frugt; 0 Andet kulhydrat; 0 skummetmælk; 0 fedtfattig mælk; 0 mælk; 1 grøntsag; 0 Meget magert kød; 6 1/2 magert kød; 0 Fedt med højt fedtindhold; 3 fedt;

* Procent daglige værdier er baseret på en diæt på 2.000 kalorier.

Mere om denne opskrift

  • Kødet på denne crock pot-hele kylling leverer den samme ømhed, som du forventer fra en langsom komfuropskrift. Endnu bedre, en hurtig gå i ovnen skaber en uimodståelig sprød hud. Pro tip: resultaterne er endnu saftigere, når du først saltleder din fugl.

Se videoen: Pesto og mozzarella-fylt kylling i bacon og pasta (September 2020).