Traditionelle opskrifter

Jalapeño Poppers

Jalapeño Poppers

Bacon indpakket og grillet jalapeños. Ikke så krydret som du måske tror, ​​men bestemt vanedannende!MERE +MINDRE-

Opdateret 7. marts 2017

6

jalapeños frø og stængler fjernet

6

tandstikkere gennemblødt i vand

Skjul billeder

  • 1

    Sug tandstikkere i blød i varmt vand i mindst 30 minutter.

  • 2

    Skær jalapeño-stilke af og del peberfrugterne ned i midten. Skrab alle frøene ud.

  • 3

    Bland en flødeost, chilipulver og honning i en lille skål, indtil den er godt kombineret.

  • 4

    Sked flødeostblandingen i begge halvdele af hver jalapeño.

  • 5

    Hold jalapeño sammen igen.

  • 6

    Pak hver jalapeño med en hel strimmel bacon. Sørg for at dække toppen af ​​jalapeno, så flødeosten ikke alle kommer ud. Brug et vådt tandstikker til at fastgøre baconet og hold alt sammen.

  • 7

    Grill poppere på medium varme, indtil baconet er sprødt og peberkogt, ca. 20 minutter. Drej lejlighedsvis. Noget af osten kommer ud under madlavning, så rolig, hvis nogle drypper ud.

  • 8

    Lad afkøle i 5 minutter inden du spiser.

  • 9

    Lad afkøle i 5 minutter inden du spiser.

Ingen ernæringsoplysninger tilgængelige for denne opskrift

Mere om denne opskrift

  • Når de fleste mennesker tænker på en jalapeno-popper, tænker de på en stor, paneret, dybstegt ting fyldt med ost. Nu er der et sted og tid til en sådan ting. Hvis du er på en restaurant i kæden, men vi kan gøre det bedre derhjemme, folk. Så meget bedre. Og vi behøver ikke at bryde ud frituregryden! Alt hvad vi skal gøre er at fyre grillen op. Det er rigtigt. Denne jalapeno popper opskrift er lavet til grillen! Før du endda rører ved en jalapeno til denne opskrift, skal du komme ud af en stor skål, fylde den med varmt vand og smide nogle tandstikkere i. Hvis du ikke lægger disse fyre i blød, brænder de på et øjeblik på grillen. De brænder sandsynligvis lidt, uanset hvad, men du skal være i stand til at håndtere dem, hvis du først suger dem i blød. Så tag det ud af vejen. Nu er traditionelt poppers fyldt med noget blid ost. Igen kan vi gøre det bedre end det. Flødeost er en god mulighed. Det smelter rigtig godt og er let at blande med andre ingredienser. Taler om andre ingredienser, en stor knivspids chilipulver og en klemning af honning er gode tilføjelser. Chili peber bringer varmen ud i peberfrugterne, og den søde honning fungerer godt sammen med bacon / peber combo. Du ønsker at grille disse fyre over medium varme. Hvis det er højere, risikerer du at brænde baconet, før peberen er færdig eller opvarme osten så varm, at den eksploderer ud af peberen. Bare en dejlig medium varme i ca. 15-20 minutter, som lejlighedsvis drejer, skal gøre tricket. Når popperne koger og osten smelter indeni, vil du naturligvis miste noget til grillguderne. Du skal ikke bekymre dig om det. Der vil være masser derinde stadig at spise. Når baconet er sprødt og peberfrugt blødt, er de færdige! Vi anbefaler at lade dem køle af i 5 minutter, inden de bider i dem. Dette er ikke en bid bid. Flere bider vil være nødvendige. Så skyl frituregryden og den blide ost. Kom med grillprogrammet og lav nogle gode poppers!

Se videoen: Grilled Jalapeño Poppers Three Ways (September 2020).