De bedste opskrifter

Caprese Polenta Bites

Caprese Polenta Bites

Yummy polenta mønter toppet med frisk mozzarella, basilikum og tomat og drizzled med en balsamico eddike reduktion. En let og forfriskende sommer-forretter.MERE +MINDRE-

1

rør (16 oz) herbed polenta, skåret i 1/2-tommer skiver

1/2

lb frisk mozzarella, skåret i 1/4 tommer skiver

12

druetomater (eller 6 kirsebærtomater skåret i to)

1

lille flok frisk basilikum, blade opdelt fra stilke

Skjul billeder

  • 1

    Varm 2 spsk olivenolie i en stor stegepande over medium høj varme. Når olien er varm, skal du placere polenta skiver side om side i stegepanden og varme, indtil begge sider er dybt gyldenbrune og sprøde, ca. 15 minutter i alt.

  • 2

    Mens du steger polenta skiver, kog balsamico eddike i kog over medium varme og lad reducere i 15-20 minutter. Fjern fra varmen, og lad den køle af og tykne lidt.

  • 3

    Læg let afkølede polenta skiver på en tallerken. Top hver skive med et stykke mozzarella, et basilikumblad og en druetomat (eller halveret kirsebærtomat, skåret nedad).

  • 4

    Drys skiver med reduktion af olivenolie og balsamico. Drys salt og peber efter smag.

Næringsfakta

Portionsstørrelse: 1 servering
Kalorier
302.6
% Daglig værdi
Total fed
15,7 g
24%
Mættet fedt
4,1 g
20%
Kolesterol
14,9 mg
5%
Natrium
317,8 mg
13%
Kalium
92,4 mg
3%
Samlet kulhydrat
32,4 g
11%
Kostfibre
1,5 g
6%
Sukker
2,4 g
Protein
7,0 g
C-vitamin
1.20%
1%
Calcium
10.50%
10%
Jern
4.10%
4%

Udvekslinger:

* Procent daglige værdier er baseret på en diæt på 2.000 kalorier.

Mere om denne opskrift

  • Caprese salat er en af ​​mine foretrukne smagskombinationer at spise om sommeren. Den er frisk, lækker og frem for alt meget let at lave, men nogle gange kan selv lækre caprese-salater blive lidt kedelige. Derfor elsker jeg disse Caprese Polenta Bites - de er bidstørrelse og har tilføjet smag for at give lidt ekstra zing til traditionel caprese. Vores mest vegetariske husstand elsker polenta. Selvom det måske ser lidt sjovt ud og lyder lidt underligt (teknisk set er det en slags kornmush - grov, jeg ved det. Men bedøm ikke en polenta efter dens definition!), Det er en af ​​de mest lækre fundamenter til en kødfri måltid. Den polenta, jeg kan lide at bruge, er infunderet med italienske urter, men du kan bruge enhver polenta-smag, du ønsker. Jeg har også brugt almindelige og soltørrede tomatsmag, og begge er lige så lækre. Skær det bare op, steg det i olivenolie (eller grill det til en sundere version), så er du klar! Efter min mening er reduktion af balsamico eddike den vigtigste ingrediens i denne forretter. Det er en let fortykket version af en af ​​mine absolutte yndlingssmag, og den er så let at lave. Sæt det bare på en lav kog og lad det være i 20 minutter eller deromkring, så er du færdig. Virkelig. Det er det. Mozzarella og basilikum er også nøglen til denne skåls succes - sørg for at købe frisk, hel mozzarella og frisk kvalitetsbasilikum. Jo bedre ingredienserne er, desto bedre vil denne enkle skål smage, men du behøver ikke bryde dit budget for det. På mindre end en halv time kan du få denne skål serveret som forretter eller hovedret til en lys sommer måltid, eller send det rundt som hors de oeuvres ved din næste samling. Uanset hvad er det en helt ny måde at prøve en populær smagskombination på.
  • Her er et par flere hurtige opskrifter til denne italienske favorit:

Se videoen: Caprese Bites. Delish (September 2020).