Traditionelle opskrifter

Copycat Famous Daves ™ brødpudding med Praline Sauce

Copycat Famous Daves ™ brødpudding med Praline Sauce

Hjemmestil brødpudding med varm praline sauce, ligesom originalen! Server med vanilleis og pisket topping for en autentisk lækker oplevelse, der vil blive fortæret, før du ved af det.MERE +MINDRE-

1

brød kanel hvirvel brød

1

kop kraftig flødeskum

2

teskefulde vanilleekstrakt

PRALINSÅS

1

kop usaltet smør (terning)

3/4

kop kraftig flødeskum

3/4

teskefuld vanilleekstrakt

Skjul billeder

  • 1

    Forvarm ovnen til 325º. Coat bunden og siderne af en 13x9 bageplade stærkt med smør. Riv kanelbrød i 1-tommer stykker. Bland med rosiner og fordel det jævnt i den tilberedte bageplade, vend brødskorpesiden ned for at forhindre brænding.

  • 2

    I en skål pisker du sammen mælk, kraftig flødeskum, sukker, vanilje, æg og kanel, indtil den er blandet. Hæld brødblandingen over, og blød brødet grundigt.

  • 3

    Bages i 1 time, eller indtil budding er fast.

  • 4

    For at fremstille pralinesauce, opvarm ½ kop smør i en stor gryde, indtil den er smeltet. Brug en stor gryde, da blandingen skummer. Tilsæt pekannødder til smeltet smør og bland godt. Kog. Kog indtil pekannødderne begynder at skifte farve. Tilsæt det resterende smør og bland godt, og fjern det derefter fra varmen. I en anden gryde kombineres brunt sukker, kraftig flødeskum og kanel og blandes godt. Kog over svag varme, indtil blandingen har blandet sig under konstant omrøring. Forøg varmen, og fortsæt omrøring. Kog indtil temperaturen når 230 º (brug et sliktermometer). Omrør pecanblandingen. Tilsæt creme fraiche og vanille, og bland godt. Fjern fra varmen.

  • 5

    Server brødpudding toppet i varm praline sauce med en skefuld vanilleis ved siden af ​​budding og en klat flødeskum, hvis det ønskes.

Ingen ernæringsoplysninger tilgængelige for denne opskrift

Mere om denne opskrift

  • Traditionelt serveres brødpudding som en dessert og er lavet med hvidt brød, der er et par dage gammelt. Der er tydeligvis ikke noget uaktuelt ved Famous Daves ™ brødpuddingopskrift. Brød budding elskere, folk, der troede, at de ikke kunne lide brød budding og dem, der ikke engang ved, hvad pokker brød budding er en tendens til at gå gaga over den berygtede og nostalgiske dessert. Vores riff på den efterspurgte restaurantversion begynder med hvirvlet kanelbrød, der bliver gennemblødt i en let, sød flødecreme og færdig med en buttery, nøddeagtig praline sauce. Ligesom Famous Dave's kommer denne brødpudding sprød ud på ydersiden og blød og cremet på indersiden. Da is forbedrer alt, smager denne skål utroligt serveret sammen med en isdukke eller toppet med flødeskum, ligesom mange af vores andre koldværdige desserter gør.