Nye opskrifter

Kanel-sukker hurtigbrød

Kanel-sukker hurtigbrød

Vi rajdede pantry en morgen og endte med dette lækre kanel-sukker hurtigbrød. Et par køkken hæfteklammer, en time, og du har dig selv en dessert-lignende morgenmad eller snack.MERE +MINDRE-

2

teskefulde malet kanel

1

spiseskefuld bagepulver

1/3

vegetabilsk / oliven kop olie

Skjul billeder

  • 1

    Forvarm ovnen til 350 ° F. Smør let en 9x5 tommer brødform. I en stor skål kombineres mel, bagepulver, salt og 1 kop sukker. Tilsæt æg, mælk og olie til melblandingen.

  • 2

    Omrør indtil det er lige fugtet. Hæld halvdelen af ​​dejen i gryden.

  • 3

    Drys med kanel og 1/3 kop sukker (du kan blande kanel og sukker sammen før hånden, det gjorde jeg ikke, selvom jeg bare dryssede væk).

  • 4

    Dæk med resterende dej. Top med mere kanel / sukker, hvis det ønskes.

  • 5

    Bages i forvarmet ovn i 45 til 50 minutter, eller indtil et tandstikker indsat i midten af ​​brødet bliver rent.

  • 6

    Lad afkøle i gryde i 10 minutter, før du fjerner det til et stativ for at afkøle helt.

  • 7

    Du kan vælge at lade det sidde natten over, eller du kan spise det, mens det stadig er varmt.

Ingen ernæringsoplysninger tilgængelige for denne opskrift

Mere om denne opskrift

  • Havde vi dig i kanel, sukker eller hurtig med denne opskrift? Hurtigt brød er en af ​​vores foretrukne måder at lave hjemmelavet brød på; det kræver mindre tid og mindre kræfter takket være bagepulver (og nogle gange bagepulver). At lave brød derhjemme kræver normalt en hævningsmiddel som gær, og du er nødt til at lade gæren hæve sig i en betydelig periode. Denne hurtige brødopskrift er klar på en time, og du har sandsynligvis allerede alle ingredienserne ved hånden! Det ved du måske ikke, men majsbrød, sodavand, bananbrød, courgettebrød, scones, boller og kiks falder også ind under kategorien "hurtige brød". Hvis listen gjorde dig sulten, har du held og lykke! Her er alt hvad du behøver at vide om at mestre kunsten til det hurtige brød.

Se videoen: Kulles KøkkenKanelsnurrer (September 2020).