Seneste opskrifter

Puerto Ricansk oksekød

Puerto Ricansk oksekød

2

lb rødt kød, skåret i terninger

6

mellemstore kartofler, skåret i halve eller i terninger

2

gulerødder, skåret i terninger

1

tsk achiote krydderier

1

teskefuld oregano, formalet

2

korianderblade, (valgfrit)

Salt og peber efter smag

3

spiseskefulde tomatpuré

Skjul billeder

  • 1

    Tilsæt oksekød, laurbærblade, løg og hvidløg i en stor gryde med 2 kopper vand eller den nødvendige mængde til at dække kødet. Kog dækket på medium høj varme i 2 timer, eller indtil kødet er mørt.

  • 2

    Tilsæt kartofler, gulerødder, krydderier, oregano, koriander, koriander, spidskommen, salt, peber og tomatpuré; kog udækket på svag varme i 20-25 minutter, eller indtil kartoflerne og gulerødderne er møre.

Ekspert tip

  • Server med en side af ris.
  • For en anden smag, brug kylling eller kalkun kød i stedet for oksekød. Du kan også bruge oksekød eller grøntsagskraft i stedet for vand.

Ingen ernæringsoplysninger tilgængelige for denne opskrift

Mere om denne opskrift

  • Oksekød er en traditionel ret i det puertoricanske køkken, og den serveres normalt med en side af hvid ris eller ris med bønner. Det var en af ​​mine foretrukne barndomsretter, og en af ​​de første opskrifter, jeg lærte at lave mad i en alder af 13 år, da jeg ville hjælpe min mor med at lave middag. Du er måske allerede bekendt med denne gryderet, da den er meget populær i den latinske kultur.

Se videoen: How to Cook Southern Brazilian Black Beans (September 2020).