Corn Bites

  • Forbered 10 min
  • I alt1t25min
  • Portioner14

Når sommeren rammer, er en af ​​de nemmeste og mest tilfredsstillende måder at fremstille majs på ved at gøre det til denne bid-størrelse skål. Spar tid med prep-prep og bag dine bid, når du er klar til at spise.MERE +MINDRE-

Ingredienser

2

spiseskefulde mel til alle formål

1/2

kop Cotija-ost, revet

1 1/2

kop brødkrummer (panko)

Trin

Skjul billeder

  • 1

    Smelt smørret i en mellemstor gryde over medium varme. Tilsæt melet og bland det indtil det er kombineret; kog i 1-2 minutter. Tilsæt mælk og bland konstant for at undgå dannelse af klumper. Fortsæt madlavningen, indtil blandingen tykner. Sæt med salt og peber efter smag. Tilsæt majskerne; bland indtil de kombineres. Fjern fra varmen og tilsæt æggene og osten; fortsæt blandingen i 2 minutter. Restvarmen koger ægget. Lad det køle af og læg det derefter i køleskabet i 1-2 timer, indtil det er helt koldt og kompakt.

  • 2

    Opvarm ovnen til 450 ° F. Dæk en ovnbakke med pergamentpapir.

  • 3

    Brug dine hænder til at danne bidene til diske. Dæk med panko på alle sider og læg i en tidligere klar bakke. Sprøjt med olie.

  • 4

    Sæt i ovnen i 10-15 minutter, eller indtil bidene er gyldne.

  • 5

    Pynt med mere Cotija-ost og hakket koriander, hvis du vil. Server straks.

Ekspert tip

  • Hvis blandingen er for flydende til at danne bidene, tilsættes 1 eller 2 spsk majsmel.

Ernæringsoplysninger

Ingen ernæringsoplysninger tilgængelige for denne opskrift

Mere om denne opskrift

  • Når sommeren ankommer, nyder jeg alligevel at tilberede majs, og en af ​​mine foretrukne måder at forberede den på er majsbid. Det er meget let at lave dem. Den eneste del, der tager tid, venter på, at blandingen bliver kold nok til at kunne danne bidene. Jeg forbereder normalt blandingen dagen før og lægger den i køleskabet natten over. Dette sparer mig tid, fordi det eneste, jeg skal gøre, er at placere dem i ovnen. Server dem med fløde, Cotija-ost (eller frisk ost) for at gøre denne tallerken til en perfekt sideskål til enhver tallerken.

Se videoen: Southern Corn Fritters (September 2020).