Nye opskrifter

Crunchy Bagt Kyllingebryst

Crunchy Bagt Kyllingebryst

8

store kyllingebryster, udbenede og uden hud

4

kopper majsflager korn

2

teskefuld frisk rosmarin, finhakket (eller anden frisk urt, såsom persille eller purløg)

4

teskefuld smør, smeltet

Skjul billeder

  • 1

    Forvarm ovnen til 425 ° F. Dæk 10x15 lavpande med folie, og spray derefter med madolie. Vask kyllingebryst og tør dem tørt med papirhåndklæde. Skyl kylling under koldt vand, og tør derefter med papirhåndklæde.

  • 2

    Læg korn i en plastikpose med lynlås og knus med hænderne, indtil stykkerne er små.

  • 3

    Tilsæt friske urter, paprika, hvidløgspulver og krydret salt til korn, og kast blandingen forsigtigt for at fordele krydderier. Anbring i en stor skål.

  • 4

    Tilsæt smeltet smør, æggehvider og mælk i en separat skål. Pisk indtil det er blandet grundigt.

  • 5

    Dypp i smørblanding for hvert kyllingebryst og rul derefter i kornblanding. Dobbelt dip i hver for bedre dækning og ekstra knas.

  • 6

    Placer på en stor lavvandet gryde, der er dækket af folie og belagt med madlavningsspray. Gentag, indtil alle 8 kyllingebryst er færdige.

  • 7

    Bages i en forvarmet ovn ved 350 ° F i 45 til 60 minutter. Hvis belægningen begynder at blive for mørk, skal du dække med folie indtil de sidste 5 minutters bagning.

  • 8

    Fjern fra gryden til en serveringsfat og server straks.

Næringsfakta

Portionsstørrelse: 1 servering
Kalorier
300
Kalorier fra fedt
70
% Daglig værdi
Total fed
8 g
13%
Mættet fedt
3g
15%
Transfedt
0g
Kolesterol
120 mg
40%
Natrium
580 mg
24%
Kalium
400 mg
11%
Samlet kulhydrat
13g
4%
Kostfibre
0g
0%
Sukker
2g
Protein
44 g
A-vitamin
15%
15%
C-vitamin
2%
2%
Calcium
2%
2%
Jern
30%
30%
Udvekslinger:

1 stivelse; 0 frugt; 0 Andet kulhydrat; 0 skummetmælk; 0 fedtfattig mælk; 0 mælk; 0 grøntsager; 5 1/2 meget magert kød; 0 magert kød; 0 Fedt med højt fedtindhold; 1 fedt;

* Procent daglige værdier er baseret på en diæt på 2.000 kalorier.

Se videoen: Kylling Og Kartofler I Ovnen - Nemmere Bliver Det Ikke! - One Kitchen DK (September 2020).