Traditionelle opskrifter

Nemme shortbread-cookies

Nemme shortbread-cookies

Når det kommer til vores yndlingsferiekager, er der undertiden mindre mere, og vores nemme shortbread-cookies beviser det. Hver batch vil være buttery-sød med den lette, smuldrende struktur, som ingen let shortbread-cookie skal være uden.MERE +MINDRE-

2 1/2

kopper Guldmedalje ™ mel til alle formål

Skjul billeder

  • 1

    Varm ovnen til 350 ° F.I en stor skål, slå smør, pulveriseret sukker og vanille med skeen. Rør mel ind. (Hvis dejen er smuldret, blandes 1 til 2 spsk smør eller margarine, blødgjort.)

  • 2

    Rul dejen 1/2 tommer tyk på let melet overflade. Skær i små former i hånden, eller brug kageskærere. Placer 1/2 tommer fra hinanden på ikke-smurt kiksark.

  • 3

    Bages 14 til 16 minutter eller indtil den er sat, og bunden er lys gyldenbrun. Fjern straks fra cookie-ark til rist. Afkøles helt, ca. 30 minutter.

Ekspert tip

  • Brug blødgjort smør for at få de bedste resultater i denne opskrift. For at blødgøre smør, lad det stå ved stuetemperatur i 30 til 40 minutter. En hurtigere metode er at mikrobølgeovn smør i 5 sekunders intervaller med 50% (medium) kraft, hvor smørret ofte drejes, så smør blødgøres, men ikke smeltes.
  • Dejen til disse kager spredes ikke under bagning, men du ved, at de er færdige, når de er anbragt på kanterne og let gyldenbrune.
  • For endnu mere smøragtig smag skal du parre denne opskrift med shortbread-cookie med vores nemme opskrift på smørcreme.
  • Med disse cookies er mulighederne uendelige. Dyp eller dryp i smeltet chokolade eller karamelsauce eller støv let med pulveriseret sukker.
  • Shortbread-cookies kan placeres i en lufttæt beholder og opbevares i fryseren i op til tolv måneder. Optø dækket, i beholder ved stuetemperatur 1 til 2 timer.

Næringsfakta

Portionsstørrelse: 1 servering
Kalorier
70
Kalorier fra fedt
35
% Daglig værdi
Total fed
4g
6%
Mættet fedt
2 1 / 2g
12%
Transfedt
0g
Kolesterol
10 mg
3%
Natrium
30 mg
1%
Kalium
10 mg
0%
Samlet kulhydrat
7g
2%
Kostfibre
0g
0%
Sukker
2g
Protein
0g
A-vitamin
2%
2%
C-vitamin
0%
0%
Calcium
0%
0%
Jern
0%
0%
Udvekslinger:

0 stivelse; 0 frugt; 1/2 andet kulhydrat; 0 skummetmælk; 0 fedtfattig mælk; 0 mælk; 0 grøntsager; 0 Meget magert kød; 0 magert kød; 0 Fedt med højt fedtindhold; 1 fedt;

* Procent daglige værdier er baseret på en diæt på 2.000 kalorier.

Mere om denne opskrift

  • Ved du, hvad den største ting er ved shortbread-cookies? De er ligesom halvt smør. Lige uden for flagermusen har du en opskrift på succes. Efter smør har du bare brug for yderligere tre ingredienser: pulveriseret sukker, vanilje og mel. Du har sandsynligvis disse ingredienser i dit køkken i dette øjeblik (noget der ville være nyttigt, når du er vild travlt omkring feriesæsonen). Disse cookies er søde og enkle og smager perfekt, som de er, men hvis du vil tilføje andre ingredienser, ville lidt appelsinskal være dejligt.

Se videoen: Scottish Shortbread Cookies - By Vahchef @ (September 2020).