Seneste opskrifter

Slow-Cooker Chicken Fritos ™ Pie

Slow-Cooker Chicken Fritos ™ Pie

Cremet enchilada kylling queso med langsom komfur serveret oven på majschips og toppet med dine yndlings taco-påfyldninger. Og endnu bedre til at betjene et publikum med minimal indsats.MERE +MINDRE-

Opdateret 4. oktober 2017

4

udbenede, skinless kyllingebryst

1

pakke (8 oz.) flødeost

2

kopper strimlet skarp cheddarost

2

kopper Progresso ™ kylling bouillon

1

pakke (1 ounce) Old El Paso ™ taco krydderiblanding

3

kopper Fritos ™ majschips

1

kop kogte sorte bønner, drænet

1

stor tomat, kerner og terninger

1/4

kop frisk, hakket koriander

1/4

kop frisk, hakket løgskål

Skjul billeder

  • 1

    I en langsom komfur på 3 eller 4 liter anbringes kylling, flødeost, cheddar, kylling bouillon og taco krydderiblanding. Dæk og kog på høj i 3-4 timer eller på lav i 6-7 timer. Åbn låg, makuler kylling med en gaffel, rør indtil det er godt blandet i ostesauce.

  • 2

    Sked kyllingeblanding oven på majschips. Top med avocado, sorte bønner, tomat, koriander og forårsløg. God fornøjelse!

Ekspert tip

  • I stedet for kylling bouillon og taco krydderier, hæld to dåser Old El Paso ™ enchilada sauce i langsomt komfur.

Næringsfakta

Portionsstørrelse: 1 servering
Kalorier
650
Kalorier fra fedt
370
% Daglig værdi
Total fed
41g
63%
Mættet fedt
17g
86%
Transfedt
1 g
Kolesterol
150 mg
49%
Natrium
1260 mg
53%
Kalium
640 mg
18%
Samlet kulhydrat
28g
9%
Kostfibre
6g
25%
Sukker
3g
Protein
41g
A-vitamin
30%
30%
C-vitamin
6%
6%
Calcium
35%
35%
Jern
15%
15%
Udvekslinger:

1/2 stivelse; 0 frugt; 1 Andet kulhydrat; 0 skummetmælk; 0 fedtfattig mælk; 0 mælk; 1/2 grøntsag; 4 Meget magert kød; 0 magert kød; 1 1/2 højt fedtkød; 5 1/2 fedt;

* Procent daglige værdier er baseret på en diæt på 2.000 kalorier.

Mere om denne opskrift

  • Det er som enchiladas, der kan tilpasses til et publikum. Hurtigt, simpelt og så godt. Brænd den langsomt komfur op og forbered en fest-perfekt skål. Med denne lette lille opskrift skaber du en crock fuld af cremet kylling enchilada sauce, der serveres over majschips og toppes med alle dine yndlingsfixins. Rund dine kyllingebryst, flødeost, kylling bouillon, cheddar og Old El Paso op. ™ taco krydderier. (Alternativt kan du nix bouillon- og taco-krydderier og bare smide 2 dåser med enchiladasauce. Uanset hvad du har i spisekammeret!) Læg det hele i din langsomt komfur og kog i 4-5 timer på lav eller 6 -7 timer i højden. Brug en gaffel til at strimle kyllingen lige inden servering og rør den ind i den langsomme komfortsauce. Sked denne blanding over majschips og top med avocado, tomater i tern, sorte bønner, koriander og forårsløg. Vi brugte engangsskåle, men du kan også ramme en festbutik og lægge blandingen i en papirret - du kender dem, de serverer hotdogs i? Yum. Er dette ikke den mest fantastiske måltidside? Kan du ikke bare se alle dine yndlingsvenner fortære det ved din næste shindig?

Se videoen: Slow Cooker Chili Cheese Casserole (Oktober 2020).