Nye opskrifter

Sådan grilles majs

Sådan grilles majs

Nyd en af ​​somrene bedst bevarede hemmeligheder: grillet majskolbe! Det er let, når du følger disse trin.MERE +MINDRE-

Opdateret 24. september 2014

Smør, salt og peber efter smag

Majs (så mange ører som du vil lave)

Pan med rent vand (nok til at nedsænke majs helt)

Skjul billeder

  • 1

    Fjern de første par lag af den ydre majsskaller. Skræl resten af ​​majsskallet tilbage langt nok til at rense majssilken, og sørg for, at skaller stadig er fastgjort til bunden af ​​majskolben. Fjern majssilken (de strengede ting på majsen) ved at trække den af ​​med dine hænder. Når al silke er fjernet, skal du placere skallen tilbage over majsen.

  • 2

    Fyld en stor skål eller pande med nok vand til at dække majsen. Nedsænk majsen helt i 15 minutter i vandet. Vej majs om nødvendigt ned, så det er helt nedsænket. Mens majs er i blød, forvarm din grill på høj varme. Når majs er gennemblødt, og grillen er forvarmet, skal du reducere varmen til medium og fjerne majs fra vandet med en tang, så det kan løbe af, inden du placerer det på grillen.

  • 3

    Kog majs i 10-15 minutter, roter hvert femte minut. Når majs er kogt, skal du fjerne det til et fad, så det køler nok til at håndtere det. Når det er afkølet, skræl majskaller tilbage og server, smag til med smør, salt og peber.

Ingen ernæringsoplysninger tilgængelige for denne opskrift

Mere om denne opskrift

  • Oplev en af ​​sommerens bedst bevarede hemmeligheder: grillet majs!

    Grilling er et synonym for sommer, ikke?

    Okay, så måske er min mentale tesaurus ikke så god, men for mig, når sommeren rammer, er det tid til at fyre den grill op. Du kan bare ikke slå den flamme-broiled smag - eller tilberede et helt måltid uden gryder og pander eller opvarme huset. Desuden er det også en af ​​sommerens bedste dele at nyde en øl med nogle venner.

    Alt hvad du behøver er nogle morderopskrifter. Heldig for dig, jeg har fået din sideskål dækket med denne lækre og nemme måde at grille majs på.

    Der er flere måder at grille majs på, og uanset hvordan du tilbereder det, uanset om det er i aluminiumsfolie fjernet fra skallen eller stadig i skallen (som vi gør det her), kan du garantere, at det bliver lækkert!

    Tjek denne hurtige video for at se, hvor let det er at grille majs:

    Lad os nu komme til opskriften:

    Saml først nogle majsører med deres skaller stadig på og en stor skål til vand sammen med noget smør, salt og peber for at krydre din færdige majs.

    Derfra er det let:

    Fjern de første par lag af majsskallet, og skræl derefter de resterende skaller tilbage for at trække majssilken af ​​(de strengede ting på majsen). Når du har renset alle silke, skal du placere de trukkede skaller tilbage over majsen og binde det på plads øverst.

    Fyld en stor skål med vand og sug majsen i 15 minutter. Forvarm grillen på høj varme. Reducer grillvarmen til medium, og fjern majs fra vandet med en tang, og dræn det, inden du placerer det på grillen.

    Kog majs i 10-15 minutter, roter hvert femte minut.

    Fjern majs fra grillen, og lad det køle af, før du skræller skaller tilbage for at afsløre det kogte majs.

    Sæt med smør, salt og peber - og nyd det!

Se videoen: How to Grill the Perfect Steak. Weber Genesis II Gas Grill. BBQGuys Recipe (September 2020).