Traditionelle opskrifter

Mexicansk kylling og ris stegepande

Mexicansk kylling og ris stegepande

Vil du have en mexicansk middag på bordet hurtigt? Dræb det med denne stegepande fyldt med smag og let, når de kommer. Du laver denne lækre middag igen og igen.MERE +MINDRE-

4

udbenede kinnebryder uden hud (ca. 1 1/2 lb)

3

spiseskefuld olie

1

pakke (0,85 ounce) Old El Paso ™ kyllingetaco krydderiblanding

1

medium rød paprika, terninger

2 1/2

kopper Progresso ™ kylling bouillon

1

kop ubehandlede hvide ris

1/4

kop hakket friske korianderblade

Skjul billeder

  • 1

    Coat kylling i 2 spiseskefulde af olien; gnid i taco krydderiblanding. Varm 12-tommer nonstick stegepande over medium høj varme. Tilsæt kylling; kog 1 til 3 minutter på hver side eller indtil brunet.

  • 2

    Fjern kylling fra stegepanden. Tilsæt resterende 1 spsk olie. Tilsæt paprika, løg og salt; kog 5 til 7 minutter, omrør ofte, indtil grøntsagerne blødgør og begynder at blive brune. Tilsæt bouillon; varme til kogning. Rør i ris; vende tilbage til kogning. Placer kylling over ris. Reducer varmen til lav dæk og simre 20 til 25 minutter, eller indtil det meste af væske absorberes, ris er øm og saft af kylling er klar, når midten af ​​den tykkeste del er skåret (mindst 165 ° F).

  • 3

    Drys blandingen med limejuice; drys med koriander.

Ekspert tip

  • Lad det være! Hold låget på stegepanden i mindst de første 20 minutter, når risen koger. Hvis du fjerner låget for at kontrollere det, frigiver du varme og damp, der er afgørende for perfekt, lækker ris.
  • Kan du lide det varmt? Top med varm sauce eller skiver syltede jalapeños for lidt ekstra varme.

Næringsfakta

Portionsstørrelse: 1 servering
Kalorier
520
Kalorier fra fedt
150
% Daglig værdi
Total fed
16g
25%
Mættet fedt
3 1 / 2g
17%
Transfedt
0g
Kolesterol
105 mg
35%
Natrium
1330 mg
55%
Kalium
490 mg
14%
Samlet kulhydrat
50g
17%
Kostfibre
2g
7%
Sukker
5g
Protein
43 g
A-vitamin
25%
25%
C-vitamin
35%
35%
Calcium
4%
4%
Jern
20%
20%
Udvekslinger:

3 stivelse; 0 frugt; 0 Andet kulhydrat; 0 skummetmælk; 0 fedtfattig mælk; 0 mælk; 1 grøntsag; 4 1/2 meget magert kød; 0 magert kød; 0 Fedt med højt fedtindhold; 2 1/2 fedt;

* Procent daglige værdier er baseret på en diæt på 2.000 kalorier.

Mere om denne opskrift

  • Når det kommer til mexicanske retter, er smag alt, og denne mexicanske kyllingopskrift er lige så stor på smag, som den er kort på oprydning. Du kan takke Old El Paso ™ kyllingetaco krydderiblanding og et sundt drys af frisk koriander for det.

Se videoen: Brunet smør og laks i panko-rasp - Restaurant Gammelhavn (September 2020).