Seneste opskrifter

Strawberry Pretzel Yogurt Salat Cups

Strawberry Pretzel Yogurt Salat Cups

Alles yndlings sommersalat er nu en let at spise, let at dele sideskål. Med en kringle skorpe, cremet yoghurt center og sød jordbær topping er denne perfekt til fester!MERE +MINDRE-

Opdateret 24. april 2017

1

krukke (10 oz) Cascadian Farm ™ jordbær med syltetøj

2

kopper skiver jordbær

1

kop sukker eller honning, opdelt

3

kopper Yoplait® Original yoghurt vanilje

1

beholder (8 oz) pisket topping

1

spiseskefuld vanillebønnepasta

Skjul billeder

  • 1

    Varm marmelade i en stor krukke, der er sikker på mikrobølgeovn, indtil den er smeltet, ca. 60-90 sekunder. Rør jordbær ind. Sæt til side.

  • 2

    Anbring kringler i en fødevareprocessor, puls indtil den er knust. Tilsæt smør og halvt sukker / honning. Sked i bunden af ​​otte 9 oz. plast fest kopper.

  • 3

    I en stor skål eller stativblander skal du slå yoghurt, pisket topping, vanillebønnepasta og sukker sammen indtil glat.

  • 4

    Sked oven på kringlelaget, og reserver ca. 1/2 kop til påfyldningen.

  • 5

    Sked forberedt jordbærlag oven på hver kop. Afslut med en yoghurtblanding. Pynt med en kringle inden servering. Server kølet.

Ekspert tip

  • For de bedste resultater skal du servere inden for 24 timer efter klargøring.

Næringsfakta

Portionsstørrelse: 1 servering
Kalorier
530
Kalorier fra fedt
170
% Daglig værdi
Total fed
19 g
28%
Mættet fedt
12g
62%
Transfedt
0g
Kolesterol
35 mg
12%
Natrium
350 mg
15%
Kalium
110 mg
3%
Samlet kulhydrat
83 g
28%
Kostfibre
2g
8%
Sukker
60 g
Protein
6g
A-vitamin
15%
15%
C-vitamin
20%
20%
Calcium
15%
15%
Jern
6%
6%
Udvekslinger:

2 stivelse; 0 frugt; 3 1/2 andet kulhydrat; 0 skummetmælk; 0 fedtfattig mælk; 0 mælk; 0 grøntsager; 0 Meget magert kød; 0 magert kød; 0 Fedt med højt fedtindhold; 3 1/2 fedt;

Valg af kulhydrat

5 1/2

* Procent daglige værdier er baseret på en diæt på 2.000 kalorier.

Mere om denne opskrift

  • Med en kringle skorpe, cremet yoghurt center og sød jordbær topping er denne perfekt til fester! Her i Utah sætter vi en ære i et par ting. Pioneer scones? Vi gør det bedste. Butterflake ruller? Vi laver dem. Potluck side retter? Vi har fået vinderne. Fra Frog Eye Salat til Fluffy Ambrosia slår intet de klassiske sider, som vi Utahns trækker ud til forår og sommerfester. Men man står over resten - den vidunderlige 3-lags Strawberry Pretzel Jello Salat. Denne delish-skål har altid været en favorit blandt mine favoritter, fordi den er værdsat for potluckery. Men jeg har kun nogensinde lavet det en gang. ONCE. Hvorfor spørger du? Fordi den dag-nammede ting er så tidskrævende at lave. For det første knusning af kringle og bagning af skorpe. Derefter afkøling af skorpe og piskning af flødeostlag. Derefter indstilling af flødeostlag. Så jordbær jello beder. Og det siger jeg kun, fordi det kræver guddommelig intervention i en eller anden form for at få gelatine til at størkne. Det fungerer bare aldrig for mig. Du kan se, hvorfor jeg næsten havde givet op på denne sideskål.
  • Så kom dette instaroo twist ind i mit liv. Strawberry Pretzel Salat, forvandlet til små, små serveringsstore kopper. Pisket op på få minutter. Lavet endnu bedre for dig end originalen, fordi yoghurt udskiftes med flødeosten. Og for jer, der er g-fri derude, brugte jeg også glutenfri kringler. Server disse søde sider op når som helst, du har brug for en hurtig side for at supplere et let måltid. Selvom de smager som dessert, er de teknisk set en salat. Så jeg er temmelig sikker på, at det betyder, at du også kan spise dem i stedet for middag. Men citer ikke mig om det. For de bedste resultater skal du servere inden for 24 timer efter forberedelsen.
  • Yoplait er et registreret varemærke tilhørende YOPLAIT MARQUES (Frankrig) brugt under licens.

Se videoen: Buckeye Bundt Cake (Oktober 2020).