Usædvanlige opskrifter

Sandede svinekoteletter

Sandede svinekoteletter

Disse lækre sandwicher er fyldt med skiver, sorte svinekoteletter og en hurtig tomat peberfrugt. Helt unik og helt lækker.MERE +MINDRE-

Opdateret 19. april 2017

Tomatpeber Jam

1/2

lb kirsebær- eller druetomater, kvartet

1

Serrano peber, podet og terninger

Hurtig sorte krydderier

2

teskefulde hvidløgspulver

1/2

teskefuld tørret oregano

1/2

teskefuld tørret cayennepulver

Svinekoteletter

4

mellemstore udbenede svinekoteletter

1

kop greener efter eget valg (spinat, forårsmix, arugula osv.)

Skivede rødløg til pynt

Skjul billeder

  • 1

    Forvarm ovnen til 350 ° F.

  • 2

    Bring tomatsyltetøjs ingredienser til en simmer i en lille gryde. Når tomatene begynder at bryde ned, skal du reducere varmen til lav og fortsætte med at simre i ca. 20 minutter under omrøring regelmæssigt, indtil blandingen tykner. Fjern fra varmen; blandingen fortsætter med at blive tykkere, når den køler af.

  • 3

    I mellemtiden kombiner ingredienser til sorte krydderier og drys rigeligt på begge sider af svinekoteletterne.

  • 4

    Tilsæt en dråbe olivenolie til en stor stegepande over medium varme. Når det er varmt, tilsæt svinekoteletter og sår i 2 til 3 minutter pr. Side. Overfør svinekoteletter til ovnen for at afslutte tilberedningen (4 til 6 minutter, afhængigt af tykkelse). Svinekoteletter udføres, når den interne temperatur registrerer mindst 145 ° F på det tykkeste punkt.

  • 5

    Fjern svinekoteletter fra varmen og lad hvile i et par minutter, inden du skærer dem i strimler.

  • 6

    For at lave sandwich skal du tilføje grøntsager og løg til den nederste halvdel af boller efterfulgt af skårne sorte svinekoteletter. Top med tomatpeber marmelade, og nyd det.

Ekspert tip

  • Hvis du ikke vil lave din egen sorte krydderier, er der mange købte versioner, der kan bruges til denne opskrift.
  • Server tomat syltetøj ved stuetemperatur eller afkøling til senere.

Næringsfakta

Portionsstørrelse: 1 servering
Kalorier
430
Kalorier fra fedt
150
% Daglig værdi
Total fed
17g
26%
Mættet fedt
4g
21%
Transfedt
0g
Kolesterol
65 mg
22%
Natrium
690 mg
29%
Kalium
640 mg
18%
Samlet kulhydrat
42 g
14%
Kostfibre
3g
13%
Sukker
18g
Protein
28g
A-vitamin
50%
50%
C-vitamin
25%
25%
Calcium
10%
10%
Jern
20%
20%
Udvekslinger:

2 stivelse; 0 frugt; 1/2 andet kulhydrat; 0 skummetmælk; 0 fedtfattig mælk; 0 mælk; 1 grøntsag; 0 Meget magert kød; 3 magert kød; 0 Fedt med højt fedtindhold; 1 1/2 fedt;

* Procent daglige værdier er baseret på en diæt på 2.000 kalorier.

Mere om denne opskrift

  • Nogle gange kan det, der tager en sandwich fra godt til godt, være en lille ting. Måske er det en ændring i forberedelsen eller en anden topping. Måske er det så simpelt som en hurtig hjemmelavet krydderi! Disse sandwicher med svinekoteletter har to elementer, der tager dem til det næste niveau. For det første er svinekoteletterne sorte. Mens du kan købe sorte krydderier i de fleste butikker, er det heller ikke svært at bare blande en simpel på egen hånd. Krydderierne giver svinekoteletterne en fremragende skorpe, farve og dyb smag. For at tilberede svinekoteletterne anbefaler jeg, at de såres i en varm ovnfast stegepande med lidt olie for at karamellisere skorpen og derefter afslutter dem i en 350 ° F ovn. De skal bruge et par minutter i ovnen for at afslutte kogningen. Prøv ikke at overkoge dem, da svinekoteletter kan tørre ud hurtigt. Hvis jeg dog er ærlig, er stjernen på disse sandwich faktisk den hurtige tomatpeberstop, der går ovenpå. Det har en lys tomatsmag med lidt krydderi og sødme. Det er stort set det perfekte svinekød, og du kan servere det med ethvert grillet svinekødssnit. Du vil gerne lægge det på alt! Det er dog en særlig god topper til disse sandwicher. Sandwich-spil, forhøjet.

Se videoen: Koteletter i fad. Claus Holm (September 2020).