Usædvanlige opskrifter

Chimichurri oksekød og ris stegepande

Chimichurri oksekød og ris stegepande

Alle de lyse, varme smag af argentinsk chimichurri sauce kommer sammen i en stegepande til denne friske og lette middag.MERE +MINDRE-

Lav med

Progresso bouillon

1

lb mager (mindst 80%) hakket oksekød

1

medium rød paprika, terninger

5

fed hvidløg, finhakket

1

teskefuld røget paprika

1/2

teskefuld knust rød peberflager

1/2

teskefuld spidskommen

1/4

teskefuld tørrede oreganoblade

2

kopper Progresso ™ oksekødssmag (fra 32-oz karton)

1 1/2

kopper ubehandlede øjeblikkelig hvid ris

1

kop hakket friske italienske (fladblade) persilleblade

1/2

kop hakket friske korianderblade

Skjul billeder

  • 1

    I 12-tommers stegepande koges oksekød, løg og paprika på mellemhøj varme 9 til 11 minutter, omrøres ofte, indtil oksekødet er brunt; dræne.

  • 2

    Rør hvidløg, salt, paprika, peberflager, spidskommen og oregano ind.

  • 3

    Rør i bouillon; varme til kogning. Rør i ris; varme til kogning. Kog 1 minut; fjern fra varmen. Dække over; lad stå i 8 minutter.

  • 4

    Rør persille og koriander ind. Serveres med lime kiler.

Ekspert tip

  • Chimichurri sauce er en central og sydamerikansk sauce lavet af hvidløg, urter, citrus og peberfrugter og serveres normalt med grillet kød.
  • Ikke vild med røget smag? Vælg almindelig paprika i stedet for røget.

Næringsfakta

Portionsstørrelse: 1 servering
Kalorier
340
Kalorier fra fedt
80
% Daglig værdi
Total fed
9 g
14%
Mættet fedt
3 1 / 2g
17%
Transfedt
0g
Kolesterol
45 mg
15%
Natrium
720 mg
30%
Kalium
360 mg
10%
Samlet kulhydrat
47 g
16%
Kostfibre
2g
8%
Sukker
3g
Protein
18g
A-vitamin
35%
35%
C-vitamin
35%
35%
Calcium
6%
6%
Jern
25%
25%
Udvekslinger:

1 stivelse; 0 frugt; 2 Andet kulhydrat; 0 skummetmælk; 0 fedtfattig mælk; 0 mælk; 1/2 grøntsag; 0 Meget magert kød; 1 magert kød; 0 Fedt med højt fedtindhold; 0 fedt;

* Procent daglige værdier er baseret på en diæt på 2.000 kalorier.

Se videoen: Millionbøf (September 2020).