Nye opskrifter

Mimosa Jello Shots

Mimosa Jello Shots

Din yndlingsbrunchcocktail i en spidsen bid, der ikke er i stand!MERE +MINDRE-

1 1/2

kopper appelsinjuice (friskpresset, hvis det er muligt)

3

konvolutter ikke-aromatiseret gelatine

1 1/2

kopper champagne, prosecco eller anden mousserende vin

1

dråbe orange blomstervand (hvis det ønskes)

Skjul billeder

  • 1

    Hæld saft og sukker i en lille gryde og drys gelatinen over. Lad gelatinen suge i et minut eller to.

  • 2

    Varm op på meget lav varme, indtil gelatine er opløst under konstant omrøring i ca. 5 minutter. Fjern fra varmen.

  • 3

    Rør champagnen ind. (Blandingen vil være skummende - rolig, dette forsvinder, når blandingen sætter sig.)

  • 4

    Tilsæt dråben orange blomstervand, hvis det ønskes.

  • 5

    Hæld blandingen i en 9 x 9 glas- eller ikke-reaktiv metalkageform. Opbevares i køleskab, indtil det er helt indstillet (3 til 4 timer).

  • 6

    For at servere skal du skære i ønskede former med en kniv eller en lille cookie cutter (for eksempel en lille oval form). Pynt med spiselige blomsterblade, hvis det ønskes.

Ingen ernæringsoplysninger tilgængelige for denne opskrift

Mere om denne opskrift

  • Jeg lavede først disse Mimosa Jelly Shots til en række foretrukne slutningen af ​​sommercocktails. På en eller anden måde blev Mimosa udelukket fra opsamlingen til min kommende opskrift med geléskud, der fokuserer på klassiske cocktails. Skør, er det ikke? Hvordan skete det? Hvad er mere klassisk - eller har bredere appel - end en Mimosa? Jeg afveg fra den klassiske blanding af OJ og bobler bare lidt og tilføjede et strejf af orange blomstervand. Jeg elsker absolut orange blomstervand - men er enig i, at lidt går langt (mere end en dråbe eller to, og dine geléskud kunne smage som en buket - yikes!). Dette geléskud er også godt infunderet med basilikum, merian eller verbena i stedet for det orange blomstervand. Bland let urterne i en lille skål, tilsæt champagnen, og sæt den til side i et par minutter, inden du siler og tilføjer champagnen til opskrift. Bemærk: geléskuddet er afbildet garneret med spiselige blomsterblade. Hvis jeg infunderer med urter, erstatter jeg kronblade med skiver af friske urter. Jeg kalder ikke ofte på friskpresset juice i mine opskrifter. Selvom det er afgørende for cocktails, kan kompleksiteten og bid af frisk juice gå tabt, når den gelatineres. For Mimosa Jelly Shot er saften dog bestemt stjernen i showet! Fresh gør en stor forskel her. Hvis jeg presser i tide, køber jeg de små flasker friskpresset i mit lokale supermarked i stedet for at presse mine egne. Hvis du bruger juice fra koncentrat - giv det en smag, inden du tilsætter det. Hvis det smager fladt eller surt, skal du tilføje lidt ekstra sukker, honning eller agave-nektar. På den anden side er gnisten meget mindre et problem. Champagne, prosecco, cava eller en hvilken som helst mousserende hvid kunne bruges - og hvis den er flad, desto bedre (dette er en fantastisk måde at bruge ekstra boblende på)!
  • Jeg kan godt lide at servere tre små geléskud på en spyd. En lille oval cookie cutter blev brugt til at skære gelébillederne som afbilledet - det handler om en tomme på sit bredeste punkt. Udbyttet for opskriften kan variere afhængigt af, hvordan de skæres (jeg får 15 eller flere spyd ud af denne opskrift).

Se videoen: Apple Pie Jello Shots (Oktober 2020).