Seneste opskrifter

Let hjemmelavet modelleringschokolade

Let hjemmelavet modelleringschokolade

Gør enhver type chokolade til en blød, fleksibel hjemmelavet modelleringschokolade, der kan bruges til at dekorere kager, cupcakes, cookies og meget mere. Alt hvad du behøver er noget majssirup og din yndlingschokolade for at komme i gang.MERE +MINDRE-

Opdateret 9. april 2020

1/3

til 2/3 kop majssirup

Slikfarvning (valgfrit)

Skjul billeder

  • 1

    Smelt chokolade, enten i en dobbeltkedel eller mikrobølgeovn. Lad chokolade afkøle til 90-91 ° F, omrør ofte når den køler af.

  • 2

    Start med at tilføje 1/3 kop majssirup til mælk eller hvid chokolade og 1/2 kop majssirup til mørk chokolade. Rør bare for at inkorporere majssirupen.

  • 3

    Hæld ud på en kold overflade som en granit bordplade eller marmor skærebræt. Du kan også bruge et bageplade. Ælt modelleringschokoladen, tilsæt om nødvendigt små mængder majssirup, indtil den er blød og smidig.

  • 4

    Lad modelleringschokoladen hvile i 15 minutter, inden du bruger den til at forme figurer, skære figurer eller dække en kage. Du kan også tilføje farve, hvis det ønskes. Brug handsker til håndtering af mad og ælt i farven.

  • 5

    Pak enhver ekstra modelleringschokolade tæt i plastfolie, og forsegl derefter i en lynlåspose. Opbevares ved stuetemperatur i op til to måneder.

Ekspert tip

  • Du kan bruge enhver form for chokolade til at fremstille din hjemmelavede modelleringschokolade, inklusive ren halvsød, bittersød, mælk eller hvid chokolade, som alle indeholder kakaosmør. Eller du kan bruge mørk, lys eller hvid konfektureovertræk, sliksmelt eller mandelbark, som alle indeholder en slags olie.
  • Hver type og mærke chokolade indeholder varierende mængder kakaosmør eller olie, hvilket gør det nemmere at give en nøjagtig opskrift på modellering af chokolade. Generelt er mørk chokolade mere solid end mælk eller hvid chokolade og kræver mere majssirup. Konfekturebelægninger er også blødere end rene chokolader og kan kræve mindre majssirup.
  • Hvis du bruger mikrobølgeovnen til at smelte din chokolade, skal du tilføje din chokolade i en mikrobølgesikker skål og varme op med høj effekt i korte perioder. Hver mikrobølgeovn er forskellig, så juster efter behov. Generelt kan du varme 16 oz. af chokolade med høj effekt i 30 sekunder, fjern og rør, opvarm i yderligere 30 sekunder, lad derefter skålen sidde i mikrobølgeovnen et øjeblik, fjern og rør. Varm op i intervaller på 10-15 sekunder, så den kan sidde et øjeblik, inden der omrøres kraftigt. Du vil tillade, at varmen fra chokoladen smelter de resterende stykker. Dette forhindrer din chokolade i at blive for varm. Hvis du prøver at bevæge dig for hurtigt, kan du nemt brænde det. Og der er intet du kan gøre med brændt chokolade, bortset fra at smide den i skraldespanden!
  • Er din modelchokolade fedtet? Du har muligvis tilsat majssirupen, mens chokoladen var for varm. Det er meget vigtigt at lade chokoladen afkøle til en temperatur på 90-91º, omrøres ofte, når den afkøles, så den ikke hærder rundt om skålens kanter.
  • Har du ikke et termometer? Sæt en dråbe chokolade på læben. Du vil have det til at føle sig lidt køligt.
  • Indarbejd majssirupen langsomt i chokoladen, omrør langsomt, indtil den er godt kombineret. Chokoladen begynder at hærde næsten med det samme. Du skal sørge for, at majssirupen er blandet, men hvis du blander den for kraftigt på dette tidspunkt, kan du igen få fedtet modelleringschokolade.
  • Efter opbevaring hærder modelleringschokoladen. Det er bedst at afbryde små stykker og ælte dem, indtil de er bløde og bøjelige nok til at forme, ved hjælp af varmen fra dine hænder til at gøre chokoladen smidig igen. Mørk chokolade hærder meget mere end mælk eller hvid. Hvis det bare er for svært at ælte, kan du varme det på afrimningsindstillingen i din mikrobølgeovn. Arbejd langsomt, afbryd stykker og opvarm dem i 5 sekunder ad gangen, ælt mellem hver opvarmningssession. Hvis du overopheder chokoladen, ender du med fedtet modelleringschokolade. Hvis du under opvarmningsprocessen ser op igen, at et sted ser fedtet ud, lad det sidde og køle af i ca. ti minutter, før du ælter det.

Ingen ernæringsoplysninger tilgængelige for denne opskrift

Mere om denne opskrift

  • At lave din egen modelleringschokolade er så let, snart vil du dekorere dine desserter som en professionel! Modellering af chokolade, også kendt som chokolade ler, er let at lave og sjov at bruge til at skabe dekorationer til kager, cupcakes, cookies og meget mere. Når du først har lært de grundlæggende teknikker til fremstilling af modellering af chokolade, kan du bruge den ligesom du ville elske. Hvis du elsker udseendet af fondant, men hader smagen, er modellering af chokolade et perfekt alternativ. Jeg foreslår altid at starte med mindre majssirup og tilføje mere efter behov, indtil du får en smidig modelleringschokolade.

Se videoen: We Made the Worlds Largest Bath Bomb! (Oktober 2020).