Usædvanlige opskrifter

Key Lime Bars

Key Lime Bars

Lækre og smarte hjemmelavede nøglekalkstænger med en kokosnød flødeskum. Cool og forfriskende til en varm dag!MERE +MINDRE-

Opdateret 22. marts 2017

Skorpe

1

kop Graham kiks, knust

2

spiseskefulde brunt sukker

4

spiseskefulde usaltet smør, smeltet

Fyldning

2

dåser (14 oz hver) sødet kondenseret mælk

1

lb nøglekalk, kun juice (ca. 1/2 kop saft i alt)

Topping

1/4

kop ristet strimlet kokosnød (valgfri)

Skjul billeder

  • 1

    Knus graham-kiks i en fødevareprocessor, indtil de er godt formalet. Omrør sukker, smeltet smør og en knivspids salt. Kombiner godt.

  • 2

    For en 8x8 bageplade med aluminiumsfolie begge veje. Tryk folien godt ind i gryden. Fold kanter over gryden.

  • 3

    Tryk Graham Cracker-blandingen i gryden. Brug et målebæger eller andet fladt værktøj til at presse skorpen ned, indtil den er glat og jævnt flad.

  • 4

    Bag skorpe ved 325 ° F i 20 minutter. Lad derefter afkøle helt.

  • 5

    I mellemtiden juice nøglekalk og tilsæt til andre fyldende ingredienser. Rør grundigt.

  • 6

    Hæld fyldet i gryden med afkølet skorpe.

  • 7

    Bages i et vandbad ved 325 ° F i 45 minutter.

  • 8

    Fjern det fra vandbadet, og lad det afkøle helt, indtil skålen er ved stuetemperatur, sandsynligvis 2 timer.

  • 9

    Dæk og køle ned i køleskabet i mindst en time, men helst natten over.

  • 10

    Når du er klar til servering, skal du trække folien ud af skålen og folde den forsigtigt ned og frigøre stængerne. De skal holde deres form perfekt.

  • 11

    Pisk fløde, sukker og vanilje sammen, indtil det danner stive toppe.

  • 12

    Topstænger med flødeskum og drys med strimlet kokosnød.

  • 13

    Hak i 16 (4x4) firkantede søjler og server!

Ingen ernæringsoplysninger tilgængelige for denne opskrift

Mere om denne opskrift

  • Jeg har lavet en masse dessertbarer i min tid. Jeg har brugt boksblandinger og lavet nogle fra bunden. Efter min mening er versioner fra bunden typisk bedre, men hvis du har travlt, fungerer boksversioner også fint.

    Problemet er, at nogle dessertstænger kan være finagtige, når de fremstilles fra bunden. Nogle kræver gelatine, hvilket gør dem ikke vegetarvenlige. Nogle kræver omhyggelig temperaturkontrol. Nogle fungerer bare ikke.

    Men denne opskrift er omtrent lige så let som for hjemmelavede dessertbarer. Skorpen er ret ligetil. Fyldet er kun få ingredienser. Madlavning det tager noget tid, men det er stort set idiotsikkert.

    Åh. Og de er meget lækre!

    OPDRAG: Key Lime Bars med kokosflødeskum

    For at starte disse søjler skal du oprette en rigtig enkel form, så du nemt kan få dem ud af gryden senere. For at gøre dette skal du bare linere en 8x8 skål med aluminiumsfolie. Brug to folieark og læg dem i modsat retning. Tryk folien ned i panden godt, og fold kanterne over toppen af ​​panden.

    For skorpen skal du bare smuldre Graham-kiksene (en fødevareprocessor fungerer godt til dette). Tilsæt derefter sukker, smeltet smør og en knivspids salt til de smuldrede kiks. Rør dette godt op og pres det i den tilberedte gryde.

    Bag dette ved 325 grader i ca. 20 minutter. Lad det derefter afkøle helt, inden du hælder påfyldningen.

    Når vi taler om påfyldningen, er den første ting, du skal lave dette, en masse nøglekalk! Hvis du ikke er fortrolig med nøglekalk, er det de meget små limefrugter, der normalt sælges i poser med et pund.

    Saft alle disse limefrugter (tag dig god tid) og rør derefter limesaften sammen med de andre fyldeingredienser. Pisk fyldet, indtil det er glat, og du er klar til at gå.

    Det er en af ​​de nemmeste fyldninger, jeg nogensinde har foretaget.

    Når din påfyldning er klar, skal du hælde den på den afkølede skorpe og glatte den ud.

    Det næste trin hjælper dine barer med ikke at knække eller tørre ud. Det er dog ikke helt nødvendigt. Hvis du vil, skal du få en større skål og placere din skål i den større skål til bagning. Lige før du sætter det i ovnen, skal du tilføje ca. 4 kopper kogende vand til den større pande.

    Dette skaber et dampende vandbad, når stængerne bager, hvilket forhindrer dem i at tørre ud og revne.

    Bag søjlerne ved 325 grader i ca. 40-45 minutter. Fyldet skal sætte sig fast, og der vil være mange meget små bobler på stængernes overflade.

    Når stegt, kogt, tag stængerne ud og lad dem køle af ved stuetemperatur i ca. to timer. Dæk dem derefter og flyt dem til køleskabet i mindst en time for at køle helt af.

    Når du er klar til at servere stængerne, skal du bare løfte folien ud af gryden og fold den forsigtigt væk fra stængerne!

    I mellemtiden tilsættes din fløde, sukker og vanille i en stor skål og piskes, indtil cremen danner stive toppe.

    Føj dette til barerne og drys dem med strimlet kokosnød. Kokosnød er valgfri, men den passer rigtig godt sammen med de smarte lime-smag.

    Skær derefter søjlerne op i 16 firkanter.

    Søjlerne har masser af smag: Skorpen er lidt sød, fyldet er cremet og tangy, og påfyldningen er let og smagfuld. Alt fungerer rigtig godt sammen.

    Lav disse og tag dem med til en picnic eller fest, så vil folk helt sikkert bede dig om opskriften!

    Nick anbefaler at rekruttere et par alfer for at hjælpe med at juice nøglekalkene. Tjek også hans blog, Macheesmo og hans Tablespoon-profil.

Se videoen: 노오븐ღᴗღ 라임 치즈케이크 만들기: No-Bake Lime Cheesecake Recipe - Cooking tree 쿠킹트리Cooking ASMR (September 2020).