Nye opskrifter

Hurtig og nem oksekødsbourguignon til to

Hurtig og nem oksekødsbourguignon til to

Julia Child er muligvis ansigtet bag klassisk oksekødsbourguignon, men vi tager al ære for denne næsten øjeblikkelige version, der er lavet på komfuret med Progresso ™ oksekødssmag og rødvin. P.S .: Vi fortæller ikke, om du sniger et par slurker rødvin, mens du laver mad.MERE +MINDRE-

Lav med

Progresso bouillon

3/4

lb udbenet oksefilet, skåret i 1 1/2-tommer terninger

1

spiseskefuld dåse Muir Glen ™ økologisk tomatpasta

1

fed hvidløg, finhakket

1/2

tsk hakket friske timianblade

1

spiseskefuld Guldmedalje ™ mel til alle formål

1

kop Progresso ™ bouillon med oksekødssmag (fra 32-oz karton)

1

spiseskefuld hakket frisk persilleblade

Skjul billeder

  • 1

    Krydder oksekødsterninger med salt og peber. I en 10-tommer nonstick stegepande opvarmes 1 spiseskefuld olie over medium høj varme. Tilsæt oksekød, og kog 2 til 3 minutter, vend ofte, indtil den er brunet på ydersiden, men stadig sjælden i midten. Fjern fra stegepande; holde varm.

  • 2

    Varm resterende 1 spsk olie i stegepande over medium høj varme. Tilsæt svampe; kog og rør i 3 til 4 minutter eller indtil det er mørt og brunet. Fjern fra stegepande; holde varm.

  • 3

    Reducer varmen til medium; tilsæt bacon og løg. Kog og rør i 3 til 4 minutter, eller indtil løg er blødgjort og begynder at blive brun. Tilsæt tomatpuré, hvidløg og timian. Kog og rør 1 minut. Tilsæt mel; kog og rør 1 minut.

  • 4

    Tilsæt kogte svampe, bouillon og vin; varme til kogning. Reducer varmen til lav simre 4 til 5 minutter, omrør lejlighedsvis, indtil sauce er let fortykket. Returner oksekød til stegepande; kog 2 til 3 minutter, omrør lejlighedsvis, indtil oksekød er medium-sjældent til medium (145 ° F til 160 ° F). Pynt med persille.

Ekspert tip

  • Betty Crocker ™ cremet kartoffelmos er en dejlig side for denne hjertelige hovedret.
  • Hvide knapsvampe fungerer godt i denne opskrift, men hvis du vil have en større svampesmag, kan du bruge cremini-svampe.

Næringsfakta

Portionsstørrelse: 1 servering
Kalorier
410
Kalorier fra fedt
190
% Daglig værdi
Total fed
21g
32%
Mættet fedt
4 1 / 2g
22%
Transfedt
0g
Kolesterol
100 mg
33%
Natrium
880 mg
37%
Kalium
700 mg
20%
Samlet kulhydrat
12g
4%
Kostfibre
1 g
6%
Sukker
4g
Protein
40g
A-vitamin
6%
6%
C-vitamin
6%
6%
Calcium
4%
4%
Jern
25%
25%
Udvekslinger:

1/2 stivelse; 0 frugt; 0 Andet kulhydrat; 0 skummetmælk; 0 fedtfattig mælk; 0 mælk; 1 grøntsag; 0 Meget magert kød; 4 1/2 magert kød; 0 Fedt med højt fedtindhold; 1 fedt;

* Procent daglige værdier er baseret på en diæt på 2.000 kalorier.

Se videoen: Verdens nemmeste pastaret (September 2020).