De bedste opskrifter

Stegepande oksekød og broccoli

Stegepande oksekød og broccoli

Dette smager ligesom den rigtige aftale, lover. Brug din pålidelige stegepande til at oprette en nem version af kinesisk oksekød med broccoli på kun 30 minutter (hvilket er kortere tid end det tager at få det leveret).MERE +MINDRE-

Lav med

Progresso bouillon

5

spiseskefuld olie

1

lb udbenet oksefilet, meget tyndt skåret

2

kopper tyndt skåret løg

1

kop Progresso ™ bouillon med oksekødssmag (fra 32-oz karton)

2

spiseskefulde pakket brunt sukker

1

spiseskefuld chili hvidløgssauce

Skjul billeder

  • 1

    I 12-tommers stegepande opvarmes 3 spiseskefulde olie over medium høj varme. Kog oksekød i olie i portioner, 1 til 3 minutter pr. Side, indtil det er kogt igennem. Brug en tang til at overføre til pladen.

  • 2

    Tilsæt resterende 2 spsk olie til stegepanden; tilsæt broccoli og løg og kog 3 til 5 minutter på medium høj varme, indtil grøntsagerne blødgør. Tilsæt bouillon, brunt sukker, chili hvidløgssauce og ingefær til stegepanden; varme til at simre.

  • 3

    I mellemtiden, i en lille skål, slå sojasovs og majsstivelse med gaffel. Rør majsstivelsesblanding og oksekød i blandingen i stegepanden. Vend tilbage til kogning og kog 30 til 60 sekunder længere, eller indtil blandingen tykner. Serveres over ris.

Ekspert tip

  • Tyndt skåret mørbrad, ofte mærket "til omrøring", fås i de fleste købmandsforretninger. Hvis du hellere vil bruge en mørbradbøf, skal du placere bøf i fryseren i 10 minutter før skæring gør det lettere at skære den meget tyndt.
  • Kort tid? Køb en 12-oz pose broccoli-blomster, og brug den resterende broccoli til frokoster eller som en hurtig forretter med ranchedressing til dypning.

Næringsfakta

Portionsstørrelse: 1 servering
Kalorier
490
Kalorier fra fedt
190
% Daglig værdi
Total fed
21g
33%
Mættet fedt
4g
21%
Transfedt
0g
Kolesterol
65 mg
21%
Natrium
1130 mg
47%
Kalium
700 mg
20%
Samlet kulhydrat
44 g
15%
Kostfibre
3g
13%
Sukker
11g
Protein
30 g
A-vitamin
10%
10%
C-vitamin
60%
60%
Calcium
8%
8%
Jern
25%
25%
Udvekslinger:

1 stivelse; 0 frugt; 1 1/2 andet kulhydrat; 0 skummetmælk; 0 fedtfattig mælk; 0 mælk; 1 grøntsag; 0 Meget magert kød; 3 1/2 magert kød; 0 Fedt med højt fedtindhold; 2 fedt;

* Procent daglige værdier er baseret på en diæt på 2.000 kalorier.

Mere om denne opskrift

  • Der er en grund til, at oksekød og broccoli er en fast bestanddel på stort set alle kinesiske restauranter - det rammer altid stedet. Og vi har knækket koden for at lave en DIY-version, der smager som den ægte vare. (Seriøst, denne sauce!) Alt hvad du behøver for at lave dette i aften er en stegepande, og du har bestemt en af ​​dem. Vi har lavet dette til middag igen og igen og kan garantere, at det virkelig er så let som det ser ud. Sulten efter mere? Vi er også store fans af denne copycat orange kylling opskrift.

Se videoen: Vegans Try Meat For The First Time (September 2020).