Usædvanlige opskrifter

Ølkrus Cupcakes med Baileys® påfyldning

Ølkrus Cupcakes med Baileys® påfyldning

Pynt chokoladekager fyldt med Baileys® Irish Cream ganache for at få dem til at ligne ølkrus - toppet med skummende flødeskum!MERE +MINDRE-

Opdateret 7. marts 2017

Kage

1

kasse (15,25 oz) chokoladekageblanding

Baileys Irish Cream Chocolate Ganache

5

ounce halvsød chokolade, finhakket

1/2

kop kraftig flødeskum

2

spiseskefulde pulveriseret sukker

2

spiseskefulde Baileys ™ Irish Cream

Ølkrusindpakning og skum

30

ounce hvid modelleringschokolade

Gylden gul gel eller pasta madfarve

1

kar (8 oz) frossen pisket topping, optøet

Skjul billeder

  • 1

    Forvarm ovnen til 350 ° F. Lav kageblanding ved hjælp af vand, olie og æg i henhold til instruktionerne på pakken.

  • 2

    Sprøjt Mason-krukker med non-stick madlavningsspray, og sæt dem derefter på et bageplade. Opdel ligeledes smør blandt krukker. Bages i 18-20 minutter, indtil et tandstikker indsat i midten af ​​en kage kommer rent ud. Cool kager i 10 minutter. Vend krukker på hovedet og fjern kager. Hvis de sidder fast, skal du køre en kniv rundt om kanterne. Afkøles helt.

  • 3

    Lav Baileys® Irish Cream ganache: Hæld hakket chokolade, flødeskum og pulveriseret sukker i en mikrobølgesikker skål. Varm op med høj effekt i 30 sekunder. Lad skålen sidde i mikrobølgeovn i 3 minutter. Fjern og rør indtil glat. Hvis al chokolade ikke er smeltet, opvarmes i 10 sekunders intervaller under omrøring efter hver. Rør Baileys® Irish Cream ind.

  • 4

    Skær hver kage til at være 3 inches høj. Brug derefter et cupcakestempel, æblekern eller kniv til at skabe en brønd i hver kage. Hæld Baileys® Irish Cream ganache i hver brønd.

  • 5

    Farve 20 ounce hvid modellering chokolade gylden gul med madfarvning. Rul gul modelleringschokolade ud til ca. 1/8 tommer tykkelse på en non-stick måtte (eller på et skærebræt, der er let støvet med pulveriseret sukker). Skær 3 1/4 tommer brede og 8 tommer lange strimler.

  • 6

    Tryk på trædowel med intervaller på 1/2 tommer på tværs af hver strimmel, skab fordybningerne i ølkrusene og efterlad en 1/2 tommer kant langs den ene kant. Det vil være bunden af ​​hvert ølkrus.

  • 7

    Sæt en gul strimmel rundt om hver kage, og skær sømmene, så de passer. Pensel sømkanterne med vand eller smeltet hvid chokolade, og tryk sammen. For at fremstille håndtagene skal du klemme stykker hvid modelleringschokolade af og rulle til krushåndtag. Fastgør med vand eller smeltet hvid chokolade.

  • 8

    Læg før servering, ske pisket topping i krus.

Næringsfakta

Portionsstørrelse: 1 servering
Kalorier
910
Kalorier fra fedt
440
% Daglig værdi
Total fed
49 g
76%
Mættet fedt
30 g
152%
Transfedt
0g
Kolesterol
75 mg
25%
Natrium
550 mg
23%
Kalium
500 mg
14%
Samlet kulhydrat
104 g
35%
Kostfibre
2g
9%
Sukker
81g
Protein
11g
A-vitamin
4%
4%
C-vitamin
0%
0%
Calcium
35%
35%
Jern
10%
10%
Udvekslinger:

0 stivelse; 0 frugt; 0 Andet kulhydrat; 0 skummetmælk; 0 fedtfattig mælk; 0 mælk; 0 grøntsager; 0 Meget magert kød; 0 magert kød; 0 Fedt med højt fedtindhold; 0 fedt;

* Procent daglige værdier er baseret på en diæt på 2.000 kalorier.

Mere om denne opskrift

  • Disse ølkrus-cupcakes med Baileys®-påfyldning er en sjov godbid for enhver fest. De er så gode, at dine gæster skåler til deres lækkerhed! Hver tredobbelt chokoladekage er fyldt med dekadent Baileys® Irish Cream chokolade ganache, derefter pakket ind i hvid modelleringschokolade dekoreret til at ligne et ølkrus og toppet med en skummende flødeskum skum. Disse festlige kager kan serveres ved mange lejligheder, inklusive: St. Mason-krukkerne laver højere cupcakes, der efterligner en ølkrusform. Inden du gør noget, skal du dog gribe noget non-stick madlavningsspray (helst den slags mel) og give hver af dine krukker en rigtig god spray. Spring ikke over dette trin, ellers holder dine kager fast - og det ville være en bummer. Kagekrummer udgør ikke gode ølkrus. Når du fjerner midten af ​​cupcakes for at fylde med ganache, skal du bruge en cupcake-stempel / corer, apple corer eller en kniv. Jeg brugte først en cupcake corer og derefter en kniv til at skære mere ud fra hver kage. Du har masser af restrester, så nyd en lille snack, inden du laver dine modellering af chokoladeindpakninger. Eller skal jeg sige bon apetit? Uanset hvad er det lækkert!

Se videoen: Zitronen-Cupcakes mit Erdbeerfüllung. BakeClub (September 2020).