Nye opskrifter

Spiked Rainbow Ribbon Salat

Spiked Rainbow Ribbon Salat

En klassisk gelatindessert i lag bliver festens liv med tilføjelsen af ​​din yndlingsrom eller vodka!MERE +MINDRE-

4 1/2

kopper vand, delt

6

pakker (3 oz) aromatiseret gelatine dessertblanding

3

konvolutter almindelig gelatine (6 tsk gelatinepulver, delt)

3

rom eller vodka med aroma, opdelt

1 1/8

kopper vanille yoghurt, delt

Skjul billeder

  • 1

    Anbring spiritusflasken i fryseren i flere timer, inden du begynder opskriften.

  • 2

    Sprøjt bundtpande eller gelatineform let med nonstick madlavningsspray (jeg brugte en 10 kop bundtpande). Tør den overskydende spray af med et papirhåndklæde. En lille rest skal være tilbage, lige nok til at hjælpe med at udfolde din gelatine uden at påvirke smagen eller udseendet.

  • 3

    Hæld 3/4 kop vand i en gryde og drys med 1 tsk almindelig gelatine. Lad gelatine suge et minut eller to. Varm over svag varme under konstant omrøring, indtil gelatine er opløst (ca. 5 minutter). Pisk i den første pakke med aromatiseret gelatine. Pisk i mindst 2 minutter, eller indtil det er helt opløst (jeg finder den sukkerfri blanding opløses meget hurtigere end den almindelige).

  • 4

    Fjern fra varmen. Tilsæt 1/2 kop kold spiritus, og rør for at kombinere.

  • 5

    Hæld 3/4 kop gelatineblandingen i den tilberedte form, og læg den i køleskab. Lad det sætte sig i 20 til 30 minutter, indtil gelatinen er lidt fast, men stadig holder fast, når den berøres. Meget vigtigt - hvis lagene er sat op for meget, binder det næste lag sig ikke korrekt.

  • 6

    Opbevar den resterende gelatineblanding i køleskab i ca. 5 minutter eller indtil den er lidt fortykket (konsistens af ubesejrede æggehvider). Rør gradvis 3 spiseskefulde yoghurt ind og rør, indtil det er godt blandet. Dette køletrin er også vigtigt - gelatinen skal afkøles til stuetemperatur, inden den tilsættes oven på andre lag, ellers bliver lagene ikke veldefineret!

  • 7

    Sæt forsigtigt gelatine / yoghurtblandingen over indstillet gelatine, og vend den tilbage i køleskabet. Opbevares i køleskab ca. 15 minutter, eller indtil gelatinen er sat, men ikke fast (igen, den skal holde fast ved fingeren, når den berøres). Efterhånden som lagene skrider frem, vil indstillingstiden blive kortere, når gryden og gelatinen bliver koldere, og lagene bliver tyndere, når flere lag føjes til formen.

  • 8

    Gentag trinene med de resterende gelatinsmag, i alt 12 skiftende klare og cremede gelatinelag.

  • 9

    Efter afslutning af alle lagene afkøles gelatinen natten over. For at udforme, fyld en større beholder eller rengør vasken med varmt vand (ikke for varmt!). Med rene fingre løsnes gelatinen omkring kanterne af formhulrummene. Dip derefter formen næsten til kanten i det varme vand i blot et par sekunder (10 sekunder arbejdede for mig). Tør formens bund med et håndklæde, og kontroller kanterne for at se, om de er løse. Hvis ikke, gentag dukkert i nogle få sekunder. Placer din serveringsplade oven på formen og vend den om.

Næringsfakta

Portionsstørrelse: 1 servering
Kalorier
133.6
% Daglig værdi
Total fed
0,2 g
0%
Mættet fedt
0,1 g
1%
Kolesterol
0,9 mg
0%
Natrium
26,6 mg
1%
Kalium
39,6 mg
1%
Samlet kulhydrat
2,4 g
1%
Sukker
2,4 g
Protein
6,1 g
C-vitamin
0.20%
0%
Calcium
3.50%
4%
Jern
0.70%
1%

Udvekslinger:

* Procent daglige værdier er baseret på en diæt på 2.000 kalorier.

Mere om denne opskrift

  • Jeg gjorde nogle (mislykkede) undersøgelser for at identificere forfatteren af ​​den originale opskrift på Rainbow Ribbon Salat, som har været den hellige gral af amerikanske gelatindesserter så længe jeg kan huske. Ikke overraskende, virkelig - denne lagdelte sammensætning er J- Masser af jiggly desserter - jordnær og fuldstændig tilgængelig, men alligevel slående dejlig. Det modtages også bestemt lige så entusiastisk som enhver berømthed / popstjerne / skuespillerinde / tv-personlighed! I betragtning af sin ikoniske status skyldtes Rainbow Ribbon Salat et lille spin, JSTK-stil. Mine damer og herrer, tillad mig at introducere dig opskriften på Spiked Rainbow Ribbon Salat. En stjerne er født. Jeg tilføjede vodka til hvert lag - vodka med blåbærsmag for at være specifik, hvilket var vidunderligt! Men enhver aromatiseret vodka eller rom ville fungere godt. Jeg tilføjede også lidt ikke-aromatiseret gelatine for at give ballast, mens jeg sad på et buffetbord. Resultatet er en "cocktail" version af klassikeren med al den søde, cremede, lagdelte regnbue godhed af originalen. Spiked Rainbow Ribbon Salat er en smuk tilføjelse til enhver fest. Mens forberedelsen er super let med 12 lag, er det lidt af et projekt på grund af timingen og indstillingen af ​​hvert lag. Mens tilberedningen af ​​denne dessert ikke er for svag af hjertet, er den simpelthen spektakulær og en anstrengelse værd for enhver særlig begivenhed - jeg laver dette flere gange i forår og sommer! Håber du nyder det!

Se videoen: Giant Paper Clip Page Markers with Beebeecraft Supplies (September 2020).