Traditionelle opskrifter

Kaffekop Chokoladekage

Kaffekop Chokoladekage

På få minutter kan du lave en enkelt servering chokoladekage i et krus, når trangen rammer.MERE +MINDRE-

7

spiseskefulde Betty Crocker ™ Super Moist ™ kagemix chokoladefudge

3

spiseskefuld smeltet smør

1

spiseskefulde mini chokoladechips (valgfrit)

Skjul billeder

  • 1

    Brug et 10-16 ounce mikrobølgesikkert kaffekrus til at sprøjte indersiden med non-stick bagningsspray.

  • 2

    Tilsæt 7 spiseskefulde kagemix.

  • 3

    Tilsæt smør, æggeblomme og mælk til blanding og bland grundigt.

  • 4

    Bland chokoladechipsen i.

  • 5

    Anbring i mikrobølgeovn, og varme på højt i 3 minutter (mikrobølgestyrkerne varierer, så din tid muligvis også skal variere). Kagen vil sandsynligvis stige over toppen (afhængigt af krusens størrelse) skal du ikke bekymre dig, den synker ned igen.

  • 6

    Lad afkøle i ca. 5 minutter. Top med din yndlingsis eller flødeskum eller begge dele ... eller endda frosting.

Ingen ernæringsoplysninger tilgængelige for denne opskrift

Mere om denne opskrift

  • Hvis du aldrig har prøvet kruskage, er dit liv ved at ændre sig på en meget fantastisk måde. Forestil dig at komme hjem fra en skummel dag og være i stand til at piske op en personlig lil 'komfortkage på mindre end 10 minutters tid - pokker, endnu hurtigere end det! Kage NÅR DU vil have det ... ja, nu har jeg fået din opmærksomhed! Denne kaffe krus chokoladekage starter din rejse ind i kagens verden i et krus. Jeg lavede en Betty Crocker ™ chokoladekage, men du kan lave enhver kagesmag, du kan lide. En anden bonus - du kan top det med hvad du vil. Jeg gik med god ol 'chokoladeis, lidt flødeskum og chokoladechips, men du kunne helt sikkert slå på en glasur og sende din kruskage over toppen. Nu ved du den nemmeste måde at få kage på efterspørgsel. Ingen grund til at takke mig ... godt okay, du er velkommen.

Se videoen: Franske macarons med chokoladesmag (September 2020).