Usædvanlige opskrifter

Grøn Coconut Curry Hot Wings

Grøn Coconut Curry Hot Wings

Et krydret thailandsk twist på din yndlingssnack på en spilledag.MERE +MINDRE-

Kylling og marinade

25

kylling wingettes (allerede adskilt)

2

spiseskefulde fiskesauce (eller sojasovs)

Sovs

3

spiseskefulde grøn karrypasta

5

Thai chili (terninger, valgfri)

1

dåse (14 oz) kokosmælk

1

spiseskefisk sauce (eller sojasovs)

Pynt

1/4

kop koriander, hakket

Skjul billeder

  • 1

    Bland marinadeingredienserne og hæld vingerne. Lad sidde mindst en time, men så længe som natten over.

  • 2

    Bring stegolie til 350 ° F. Mens olien kommer til temperatur, skal du tage vingerne ud af marinaden og placere dem på et papirhåndklæde for at tørre. Drys med rismel.

  • 3

    For at fremstille saucen skal du starte med at koge de thailandske chili i lidt olie i 2 minutter. Tilsæt karrypastaen og kog 2 minutter under omrøring. Tilsæt kokosmælk, fiskesauce, sukker og saft af 1 lime, og lad det simre. Let simre, omrør ofte indtil det reduceres med ca. halvdelen. Fjern fra varmen.

  • 4

    Kast vingerne, så de er jævnt dækket med en let belægning af rismel, og tilføj lidt mere, hvis det er nødvendigt. Ryst overskydende mel af. Steg vingerne i 3 portioner i ca. 8-10 minutter, indtil de er gyldenbrune. Afløb i ca. 30 sekunder, og tilsæt derefter direkte til saucen. Rør til pels.

  • 5

    Placer vingerne på et fad og top med koriander, løg og kalk.

Næringsfakta

Portionsstørrelse: 1 servering
Kalorier
110
Kalorier fra fedt
60
% Daglig værdi
Total fed
6g
9%
Mættet fedt
3g
16%
Transfedt
0g
Kolesterol
15 mg
6%
Natrium
150 mg
6%
Kalium
110 mg
3%
Samlet kulhydrat
8 g
3%
Kostfibre
0g
0%
Sukker
4g
Protein
6g
A-vitamin
0%
0%
C-vitamin
6%
6%
Calcium
0%
0%
Jern
2%
2%
Udvekslinger:

0 stivelse; 0 frugt; 1/2 andet kulhydrat; 0 skummetmælk; 0 fedtfattig mælk; 0 mælk; 0 grøntsager; 0 Meget magert kød; 1 magert kød; 0 Fedt med højt fedtindhold; 1/2 fedt;

* Procent daglige værdier er baseret på en diæt på 2.000 kalorier.

Mere om denne opskrift

  • Disse søde og krydrede kyllingevinger er en god snack eller let middag. Disse søde og krydrede kyllingevinger er en god snack eller let middag. Vi elsker alle vinger til det store spil, men det er sjovt at gøre noget andet end de normale bøffelvinger fra tid til anden. Med fodboldsæsonen forbi os bliver jeg udbrændt på vingerne af March Madness, og jeg leder efter noget nyt at gøre med dem! Disse Green Coconut Curry Hot Wings er lige, hvad lægen bestilte til en ny og anden type vinge. Jeg har prøvet mange vendinger på kyllingevinger, og denne er langt det bedste, jeg er kommet op med. Problemet med at lave vingesauce er, at du skal sørge for, at der er nok sukker og fedt til at hjælpe saucen med at klæbe tæt til de stegte vinger. Denne passer perfekt til regningen med lidt sukker for at tilføje den klæbrige kvalitet og masser af kokosnød for at tilføje den fede rigdom. Hvis du vil gøre disse vinger pæne og varme, skal du tilføje et par thailandske chili til panden lige før du tilføjer karrypasta.Disse vinger er søde, sure, salte og krydrede. For ikke at nævne den perfekte mængde saucy - du har ikke engang brug for en dypsauce. Derfor er disse vinger den perfekte godbid til enhver spildag.

Se videoen: Gordon Ramsays Top 5 Chicken Recipes (September 2020).