Traditionelle opskrifter

Chicken Pad Thai Zoodle Skåle

Chicken Pad Thai Zoodle Skåle

Få flere grøntsager i din Pad Thai uden at ofre noget af den lækre nudelsmag med denne sjove og friske opskrift.MERE +MINDRE-

Opdateret 20. september 2016

3

spiseskefulde vegetabilsk olie

3

mellemstore skrællede gulerødder, julienne skrællet eller spiraliseret (2 kopper)

2

medium courgette, julienne skrællet eller spiraliseret (2 kopper)

2

fed hvidløg, finhakket

1/4

teskefuld knust rød peberflager

20

oz udbenet kinnelår uden skind, skåret i bitstykker

6

grønne løg, hvide og grønne adskilt, skåret på bias

2

spiseskefulde pakket brunt sukker

1/4

kop hakket friske korianderblade

2

spiseskefulde hakkede friske mynteblade

Skjul billeder

  • 1

    I en 12-tommer nonstick stegepande opvarmes 1 spiseskefuld olie over medium høj varme. Tilsæt æg; kog 30 til 60 sekunder, omrør, indtil de er krypterede og faste. Overfør blanding til plade; dække for at holde varmen. Tør stegepanden ud.

  • 2

    I samme stegepande opvarmes 1 spiseskefuld olie over medium varme. Tilsæt gulerødder, courgette, hvidløg, peberflager og salt; kog 2 til 3 minutter, omrør ofte, indtil det er mørt. Overfør til 4 skåle; dække over.

  • 3

    I samme stegepande opvarmes resterende 1 spsk olie over medium høj varme. Tilsæt kylling og grønne løg hvide; kog 5 minutter uden at flytte, rør derefter og kog 3 til 5 minutter længere, indtil kylling ikke længere er lyserød i midten. Returner æg til gryden. Tilsæt brunt sukker og sojasovs; kog 1 til 2 minutter, eller indtil væske fordamper.

  • 4

    Tilsæt kyllingeblanding til skåle. Drys med grønne løggrøntsager, jordnødder, koriander og mynte. Serveres med lime kiler.

Ekspert tip

  • En spiralizer eller julienne-skrælle gør grøntsager som gulerødder eller courgette til spiralformede, krøllede pastalignende tråde. For de bedste spiraliserede gulerødder skal du vælge federe gulerødder.
  • For stressfri Pad Thai skal du have alt dit præparat gjort, inden du selv opvarmer stegepanden.

Næringsfakta

Portionsstørrelse: 1 servering
Kalorier
450
Kalorier fra fedt
220
% Daglig værdi
Total fed
24g
37%
Mættet fedt
5g
25%
Transfedt
0g
Kolesterol
230 mg
76%
Natrium
570 mg
24%
Kalium
830 mg
24%
Samlet kulhydrat
21g
7%
Kostfibre
4g
18%
Sukker
13g
Protein
37g
A-vitamin
230%
230%
C-vitamin
20%
20%
Calcium
10%
10%
Jern
20%
20%
Udvekslinger:

0 stivelse; 0 frugt; 1 Andet kulhydrat; 0 skummetmælk; 0 fedtfattig mælk; 0 Mælk; 1 1/2 grøntsag; 0 Meget magert kød; 5 magert kød; 0 Fedt med højt fedtindhold; 2 fedt;

Valg af kulhydrat

1 1/2

* Procent daglige værdier er baseret på en diæt på 2.000 kalorier.

Se videoen: Pad Thai Zucchini Noodle Salad. VEGAN + GLUTEN-FREE (September 2020).