De bedste opskrifter

Root Beer Barrel Jello Shots

Root Beer Barrel Jello Shots

Din yndlings barndomsdrink får en voksen makeover med vodka og sambuca med smag!MERE +MINDRE-

2

konvolutter ikke-aromatiseret gelatine

2/3

kop rod øl aromatiseret vodka

Omrørere af træ til garnering, hvis det ønskes

Skjul billeder

  • 1

    Anbefalet gryde: Standard brødform (ca. 8 "x 4") eller fleksibel silikoneform.

  • 2

    Hvis du bruger en fleksibel silikoneform, skal du forberede formen ved at sprøjte let med madlavningsspray og derefter tørre hulrummene af med et papirhåndklæde. Dette vil resultere i en meget lille rest, der hjælper med at udjævne jello-skudene uden at påvirke deres smag eller udseende. Hvis du indstiller i en gryde, er der ikke behov for forberedelse!

  • 3

    Hæld rodøl i en gryde og drys med gelatine. Lad det bløde i et par minutter. Varm op ved lav omrøring, indtil gelatine er helt opløst (ca. 5 minutter). Fjern fra varmen.

  • 4

    Rør vodka og sambuca ind. Hæld i gryde eller forme, og afkøling indtil den er sat, flere timer eller natten over.

  • 5

    For at servere, klippe eller udforme jello-skuddene. Skær omrørere af træ i længder på ca. 2 tommer. Indsæt et segment i hvert jello-skud.

Ingen ernæringsoplysninger tilgængelige for denne opskrift

Mere om denne opskrift

  • Root Beer var min favorit smag fra barndommen. Rootøl smagte noget, virkelig, rodølsis og rodøl hårdt slik. Som voksen var jeg over månen, da jeg fandt en vodka med rodøl! Det første geléskud, jeg prøvede med den aromatiserede vodka, var en rodøltønde, som ikke overraskende også indeholdt rodøl og lidt Sambuca (en lakrids aromatiseret likør). Geléskuddene blev sat i en siliciumform. En silikone mini-muffinspande ville også gøre jobbet eller en standard ikke-reaktiv metal- eller glasbradepande. Med hensyn til vodka testede vi både almindelig vodka og rodølsmag vodka, og selvom geléskud lavet med almindelig vodka stadig var gode, rod øl aromatiseret vodka gør virkelig en forskel. Sambuca er afgørende for at bringe noget af root-beer-y-ness tilbage. Du kan helt sikkert bruge almindelig vodka i geléskuddene, hvis du vil, brug bare en touch mindre vodka end krævet i opskriften, og udskift med et strejf mere Sambuca! Jeg elsker at servere denne "popsicle-stil" ved hjælp af et stykke kaffe omrører, når popsicleen holder fast. (Indsæt lige før servering.) Isisformen er ikke kun en nostalgisk og sjov reference, men let for gæsterne at få fat i! Håber du nyder det!

Se videoen: How to Make Clear Ice - Tipsy Bartender (Oktober 2020).