Nye opskrifter

Grillet grillkylling og kartoffelkabobs

Grillet grillkylling og kartoffelkabobs

Du behøver ikke at slave over grillen for lækker grillsmag. Disse kabobs får jobbet gjort hurtigt!MERE +MINDRE-

Opdateret 20. september 2016

8

(10-tommer) spyd af bambus eller metal

Slaw

1/4

kop æblecidereddike

2

spiseskefulde Dijon sennep

1

teskefuld malet sort peber

1

pakke (14 oz) strimlet trefarvet coleslaw-blanding

1

ikke-skrællet æble (Fuji eller Gala), skåret i tændstikkerstykker

Kabobs

1

lb baby røde kartofler, kvartet

1

spiseskefuld grillkrydderier

1/2

medium sød løg, skåret i 1-tommers kiler (1 kop)

1 1/4

lb udbenet skinneløs kyllingelår, skåret i 1 1/2-tommer brede strimler (ca. 6 lår)

Skjul billeder

  • 1

    Varm gas eller kulgrill. Hvis du bruger bambusspyd, skal du bløde i vand i 10 minutter; dræne.

  • 2

    I en stor skål, slå eddike, honning, sennep, peber og 1/2 tsk salt med piskeris. Pisk i 1/4 kop olivenolie i en tynd strøm. Tilsæt coleslaw mix og æble; kaste til frakke. Dæk og afkøles.

  • 3

    I en stor skål, der kan mikrobølges, blandes kartofler i kvartal og vand. Dække over; mikrobølgeovn på høj 8 til 10 minutter, omrør en gang, indtil den kun er øm, når den er gennemboret med en kniv. Afdæk forsigtigt og dræn; sæt til side for at afkøle.

  • 4

    Bland 1/4 kop olivenolie, grillkrydderier og 1 tsk salt i en stor skål. Tilsæt kartofler og løg; kaste til frakke. Tråd kartofler og løg skiftevis på hvert af de 4 spyd, så der er 1/4-tommers mellemrum mellem hvert stykke. I samme skål placeres kylling; kast med resterende olie og krydderier i skålen. Tråd kylling på de resterende 4 spyd.

  • 5

    Placer kabobs på grillen over medium varme. Cover grill; kog 5 minutter. Børste kabobs med grill sauce; vend og børst andre sider med sauce. Kog 3 til 6 minutter længere, eller indtil kyllingen ikke længere er lyserød i midten og grøntsagerne er ømme og brunede steder. Server med slaw.

Ekspert tip

  • Du kan gøre slaw på forhånd; dæk og afkøles i op til 4 timer.
  • Kartofler kan kvartes, dækkes af vand og afkøles op til en dag i forvejen. Tøm før brug.
  • Metalspidser kan bruges i stedet for bambus. Bambusspyd er gennemblødt i vand, så de er mindre tilbøjelige til at brænde; der er ingen grund til at suge, hvis du bruger metalspidser.

Næringsfakta

Portionsstørrelse: 1 servering
Kalorier
670
Kalorier fra fedt
310
% Daglig værdi
Total fed
34g
53%
Mættet fedt
6g
29%
Transfedt
0g
Kolesterol
135 mg
45%
Natrium
1830 mg
76%
Kalium
900 mg
26%
Samlet kulhydrat
56 g
19%
Kostfibre
6g
25%
Sukker
26 g
Protein
33g
A-vitamin
40%
40%
C-vitamin
45%
45%
Calcium
10%
10%
Jern
20%
20%
Udvekslinger:

2 stivelse; 0 frugt; 1 1/2 andet kulhydrat; 0 skummetmælk; 0 fedtfattig mælk; 0 mælk; 1 grøntsag; 0 Meget magert kød; 3 1/2 magert kød; 0 Fedt med højt fedtindhold; 4 1/2 fedt;

* Procent daglige værdier er baseret på en diæt på 2.000 kalorier.

Se videoen: Napoleon opskrift: Caveman steaks (September 2020).