Usædvanlige opskrifter

Mexicansk saftig Lucy burgere

Mexicansk saftig Lucy burgere

Saftige Lucy burgere, fyldt med et centrum af smeltet ost, gøres endnu bedre med mexicansk krydderier, chorizo ​​og bacon !!MERE +MINDRE-

1

pakke (1 ounce) Old El Paso ™ taco krydderiblanding

4

oz cheddarost, skåret i 6 terninger

6

skiver peber jack ost

8

skiver tykskåret bacon, kogt

Skjul billeder

  • 1

    Sprøjt grillen med madlavningsspray, forvarm derefter til mellemhøj.

  • 2

    Placer hakket oksekød og chorizo ​​i en stor skål. Tilsæt taco-krydderier og bland med hænderne, indtil de er lige jævnt kombineret.

  • 3

    Del kødet i 6 lige store kugler.

  • 4

    Placer en terning cheddarost i midten af ​​hver kugle.

  • 5

    Brug dine hænder til at omslutte kødet omkring osten. Pat, indtil du har dækket osten helt og har dannet en burgerpatty.

  • 6

    Placer patties på grillen, luk grillen og kog uforstyrret (tryk ikke ned på pattiesne), indtil grillmærker vises i bunden, ca. 3 til 4 minutter. Vend bøflerne ved hjælp af en spatel, luk grillen igen og kog, indtil grillmærker vises på den anden side, og bøfferne er kogte igennem, ca. 3 til 4 minutter mere. I det sidste minut med at grille tilføj et stykke peberfrugtost til hver bøffer.

  • 7

    Anbring en bøf på hver bunbund, top med bacon og jalapenos. Tilsæt topbolle og server med det samme.

Ekspert tip

  • Hvis du ikke har en grill, kan burgere såres i en stegepande på komfuret.

Ingen ernæringsoplysninger tilgængelige for denne opskrift

Mere om denne opskrift

  • Denne Juicy Lucy tager ostefyldte burgere til et utroligt nyt niveau. Det er højden af ​​grillsæsonen (for ikke at nævne den 4. juli!), Så lige nu er vi alle på udkig efter en dang god burgeropskrift. ol 'cheeseburger kan blive lidt kedelig, og det er her disse mexicanske saftige Lucy Burgers kommer i spil. Typisk er Juicy Lucy burgere fyldt med amerikansk ost, og det er slutningen på historien, men jeg ville virkelig forstærke smagene og skabe en dræber sommerburger, der er så god, at den skal laves hele året, så jeg byttede ud den amerikanske til skarp cheddar, tilføj derefter lidt chorizo ​​i oksekødet sammen med lidt Old El Paso Taco-krydderier og lidt bacon ovenpå ... du ved, for godt mål. Bare rolig, hvis du ikke har en grill, burgere kan såres i en stegepande på komfuret. Vent lige til du kommer til midten ... Ooey, klæbrig ost himlen!

Se videoen: Smashburger Founder Tom Ryan Teaches Us How to Make A Smashburger (September 2020).