De bedste opskrifter

Plade svinekoteletter med rosenkål og kartofler

Plade svinekoteletter med rosenkål og kartofler

En let middag i en pande, der er perfekt til kølige nætter!MERE +MINDRE-

4

center skåret svinekoteletter, ca. 3/4 tommer tykke

1

lb små gule kartofler

3

spiseskefulde olivenolie, opdelt

1 1/2

teskefulde timian, opdelt

1 1/2

teskefulde rosmarin, opdelt

1

tsk hvidløgspulver, delt

1

teskefuld peber, delt

Skjul billeder

  • 1

    Forvarm ovnen til 400 ° F. Sprøjt et stort ristet bageplade med non-stick madlavningsspray.

  • 2

    Tilsæt kartofler i en blandeskål og dryp på 1 spsk olivenolie. Top med 1 tsk hver timian og rosmarin. Rør til pels. Arranger kartofler i et enkelt lag på panden.

  • 3

    Anbring rosenkål i den samme skål, der bruges til kartoflerne, og dryp med 1 spsk olivenolie. Top med 1/2 tsk hver hvidløgspulver, salt og peber. Rør for at overtrække og tilsæt til gryde med kartofler.

  • 4

    Gnid svinekoteletter med 1 spsk olivenolie på begge sider for at belægge og drys begge sider med resterende timian, rosmarin, hvidløgspulver, salt og peber. Arranger svinekoteletter på panden mellem kartofler og rosenkål. Bages i 15 minutter, vend svinekoteletter over og bages i 20 minutter mere.

Ekspert tip

  • Udskift timian og rosmarin med italiensk krydderier til en anden smagsprofil.

Næringsfakta

Portionsstørrelse: 1 servering
Kalorier
440
Kalorier fra fedt
170
% Daglig værdi
Total fed
19 g
29%
Mættet fedt
4g
21%
Transfedt
0g
Kolesterol
110 mg
37%
Natrium
700 mg
29%
Kalium
1280 mg
36%
Samlet kulhydrat
24 g
8%
Kostfibre
4g
15%
Sukker
2g
Protein
45 g
A-vitamin
8%
8%
C-vitamin
30%
30%
Calcium
6%
6%
Jern
20%
20%
Udvekslinger:

1/2 stivelse; 0 frugt; 1/2 andet kulhydrat; 0 skummetmælk; 0 fedtfattig mælk; 0 mælk; 1 1/2 grøntsag; 5 1/2 meget magert kød; 0 magert kød; 0 Fedt med højt fedtindhold; 3 fedt;

Valg af kulhydrat

1 1/2

* Procent daglige værdier er baseret på en diæt på 2.000 kalorier.

Mere om denne opskrift

  • Et hjertefaldsmåltid med kun en gryde til at rydde op - det er en vinder af middagen. Så snart nætterne begynder at blive kølige, begynder jeg at skrue ovnen op om middagen. Jeg elsker, hvordan det hjælper med at varme huset, mens middagen koges. Ristede grøntsager er en sand favorit i mit hus. Jeg mener, generelt vil jeg hellere spise mine grøntsager stegt (hej, pommes frites) eller overtrukket med ost (hej der, spinat artiskok dip), men lad os være rigtige. Jeg er voksen og nogle gange er jeg nødt til at spise ting, der er voksne. Som grøntsager, der faktisk er gode for dig.Ristede grøntsager har en tendens til at pakke smagen ind og få mig til at føle mig godt om mine valg. Så jeg regnede med i aften, at jeg ville smide en gryde kartofler og rosenkål i ovnen sammen med nogle svinekoteletter, alt sammen krydret med efterårs smag. Dette er sådan en hurtig middag, og jeg elsker, at det hele steger i en gryde for minimal oprydning. Du får brug for nogle svinekoteletter, kartofler og rosenkål. Du vil også have olivenolie og et par krydderier. Jeg gik med timian, rosmarin, hvidløgspulver, salt og peber. Simpelt! Snag svinekoteletterne imellem dine grøntsager på pladen og gnid dem med lidt olie, timian, rosmarin, salt, peber og hvidløgspulver, og sørg for at belægge begge sider. Sæt derefter hele gryden i ovnen. Efter 35 minutter bliver dit køkken varmt og ristet, dit hus lugter fantastisk, og du er klar til at grave ind!

Se videoen: Grillopskrift: bbq pimpet svinemørbrad (September 2020).