Seneste opskrifter

Make-Ahead Italian Pressed Sandwich

Make-Ahead Italian Pressed Sandwich

Hemmeligheden bag at forsegle alle de robuste smag af denne picnic-perfekte sandwich - italiensk kød, ristet rød paprika, frisk mozzarella, basilikum, spinat - er at pakke den op og veje den ned med noget tungt. Mursten, hollandske ovne og støbejern stegepande er alle fair spil. MERE +MINDRE-

1

brød (14 oz) ciabatta brød, skåret i halvt vandret

8

skiver deli skinke (ca. 6 oz)

8

skiver mortadella (ca. 8 oz)

8

skiver soppressata tør salami (ca. 2 oz)

4

skiver provolone ost (ca. 3 oz)

1/2

kop ristede røde paprika (fra 12-oz krukke), drænet

6

store blade frisk basilikum

6

oz frisk mozzarellaost, skåret i 1/4-tommer tykke skiver

1

teskefuld rødvineddike

Skjul billeder

  • 1

    Placer brødhalvdelene på arbejdsfladen, skar siderne opad. Riv brød fra øverste halvdel, og efterlad en 1/2-tommers skal. Pensel den side af den øverste halvdel med olivenolie.

  • 2

    Lag skinke, mortadella, soppressata og provolone på nederste halvdel af ciabatta. Top med et lag ristede peberfrugter, frisk basilikum, frisk mozzarella og spinat. Drys eddike over spinat; udskift øverste halvdel af ciabatta.

  • 3

    Indpak hele brødet med madpakning af plast, pres lidt. Anbring i køleskab; vejer det ned med 13x9 tommer (3-quart) glas bageplade. Opbevares i køleskab mindst 2 timer, men ikke længere end 12 timer.

  • 4

    Når du er klar til servering, skal du pakke den ud. Skær på tværs i 6 skiver.

Ekspert tip

  • Det udrivne brød kan omdannes til brødkrummer. Riv i små stykker, og bland med 1 tsk olie i en lille skål; spredt på cookie ark. Skål i ovn på 350 ° F 10 til 12 minutter, omrør lejlighedsvis, indtil den er gyldenbrun. Afkøles og opbevares i lufttæt beholder.

Næringsfakta

Portionsstørrelse: 1 servering
Kalorier
490
Kalorier fra fedt
250
% Daglig værdi
Total fed
28g
43%
Mættet fedt
12g
58%
Transfedt
1 / 2g
Kolesterol
75 mg
26%
Natrium
1500 mg
63%
Kalium
310 mg
9%
Samlet kulhydrat
34g
11%
Kostfibre
2g
8%
Sukker
3g
Protein
26 g
A-vitamin
15%
15%
C-vitamin
0%
0%
Calcium
35%
35%
Jern
15%
15%
Udvekslinger:

2 stivelse; 0 frugt; 0 Andet kulhydrat; 0 skummetmælk; 0 fedtfattig mælk; 0 mælk; 0 grøntsager; 0 Meget magert kød; 1 magert kød; 2 højt fedtkød; 1 1/2 fedt;

* Procent daglige værdier er baseret på en diæt på 2.000 kalorier.

Se videoen: Pan Bagnat, the Perfect Picnic Sandwich - Melissa Clark. The New York Times (September 2020).