Nye opskrifter

Pina Colada Crunch Cake

Pina Colada Crunch Cake

Den øinspirerede version af vores klassiske crunchkage er en ristet kokosnød, sprød granola-barskorpe med en cremet kokosnød-ananasfyld. Bed dine smagsløg om at pakke deres tasker - du er på vej til stranden.MERE +MINDRE-

Opdateret 7. maj 2018

16

Nature Valley ™ granola barer Havre og honning, knust

2

blokke (8 oz hver) flødeost, blødgjort

1

dåse (14 oz) sødet kondenseret mælk

1

pakke (3,4 oz) kokosnødcreme buddingblanding

1

beholder (8 oz) ekstra cremet pisket topping

1

dåse (8 oz) knust ananas

Skjul billeder

  • 1

    I en stor skål omrøres knuste granola-stænger, ristet kokosnød, smeltet smør og sukker, indtil de er godt blandede. Tryk halvdelen af ​​blandingen i en 9x9-tommers bageplade, der er sprøjtet generøst med nonstick-spray.

  • 2

    I en standarmatur blandes flødeost, sødet kondenseret mælk, buddingblanding og pisket topping indtil glat. Fold ananas ind, bland godt. Spred pisket blanding oven på skorpen.

  • 3

    Top med resterende granola bar blanding.

  • 4

    Dæk med plastfolie og frys, indtil det er fast, ca. 4-6 timer. For at få de bedste resultater skal du fjerne kagen fra fryseren ca. 10 minutter før servering. At servere, skære og dele.

Ekspert tip

  • For de bedste resultater skal du fjerne kagen fra fryseren ca. 10 minutter før servering.

Næringsfakta

Portionsstørrelse: 1 servering
Kalorier
780
Kalorier fra fedt
390
% Daglig værdi
Total fed
43 g
67%
Mættet fedt
24 g
122%
Transfedt
1 g
Kolesterol
100 mg
33%
Natrium
650 mg
27%
Kalium
280 mg
8%
Samlet kulhydrat
89g
30%
Kostfibre
2g
10%
Sukker
66 g
Protein
10 g
A-vitamin
20%
20%
C-vitamin
6%
6%
Calcium
20%
20%
Jern
6%
6%
Udvekslinger:

2 1/2 stivelse; 0 frugt; 3 1/2 andet kulhydrat; 0 skummetmælk; 0 fedtfattig mælk; 0 mælk; 0 grøntsager; 0 Meget magert kød; 0 magert kød; 0 Fedt med højt fedtindhold; 8 1/2 fedt;

* Procent daglige værdier er baseret på en diæt på 2.000 kalorier.

Mere om denne opskrift

  • Ristet kokosnød blandes i en sprød, buttery granola bar streusel og derefter klemt omkring en cremet kokosnød-ananasfyldning. Når man beskriver denne dessert er det let at løbe tør for adjektiver. Lækker, himmelsk, fristende, fristende. Lækker. Dejligt. Velsmagende. Mundvanding. Saftig. Delish. Tiltrækkende. Toothsome. Jeg er ikke stolt af at indrømme, at jeg er blevet så desperat efter nye ord, at jeg faktisk har brugt udtrykket "toothsome" før. I fyre! Hvem gør det endda? Og I'mma kæmper for at gøre det igen. Fordi DENNE KAGE. Det er fuldstændig tætsiddende. Vi har allerede bragt dig flere utrolige, saftige, uimodståelige, dampende versioner af denne vanvittigt lækre frosne crunchkage.
  • Men denne version. Aye. Fortrykt. Knasende streusel. Ristet kokosnød. Ananasbit hvirvlede ind i en cremet kokosnødfyldning. Lad os bare kalde det en dag, tag fat i drinks med små paraplyer og gå sidde i solskinet og spise kage. Skal vi? Det tager typisk cirka 4 timer at få en ordentlig chill on. Vær tålmodig. Det er så værd at vente på. Alt frossent nu? Okay. Godt. Tag en badedragt. Og solbriller. Og sandsynligvis en Mai Tai, men vi ordner detaljerne på bare et øjeblik. Du skal også bruge en gaffel.

Se videoen: How to Make Pina Colada Crunch Cake (September 2020).