Traditionelle opskrifter

Blomkagegryde med kylling og ris

Blomkagegryde med kylling og ris

Dette smager ligesom en cremet kylling og riskage, men i stedet for ris er der blomkål med ris. Det betyder, at du kommer til at nyde smagen af ​​din yndlings gryderet med komfortmad OG snige en hel masse grøntsager, mens du gør det.MERE +MINDRE-

Opdateret 13. november 2018

Lav med

Progresso brødkrummer

3/4

kop Progresso ™ almindelige panko sprøde brødkrummer

2

teskefulde vegetabilsk olie

1

lb udbenet kinnebryst uden skind, skåret i terninger på 3/4 tommer

1/4

teskefuld citron peber

2

pakker (10 ounce hver) Cascadian Farm ™ økologisk frossen blomkål med ris

1

pakke (10 oz) Cascadian Farm ™ økologiske frosne broccoli blomster

1/4

kop skiver grønne løg (4 små)

1

kop Progresso ™ kylling bouillon (fra 32-oz karton)

1

pakke (8 oz) flødeost, kuberet

2

kopper strimlet Cheddarost (4 oz)

Skjul billeder

  • 1

    Opvarm ovnen til 350 ° F. Spray 13x9-tommer (3-quart) glas bageplade med madlavningsspray.

  • 2

    I 8-tommer nonstick stegepande smeltes smør over medium varme. Rør i brødkrummer; kog 2 til 4 minutter, omrør konstant, indtil den er gyldenbrun. Fjern fra stegepande; sæt til side.

  • 3

    I 12-tommer nonstick stegepande opvarmes olie over medium høj varme. Krydre kylling med hvidløgssalt og citronpeber. Kog kylling i olie 5 til 7 minutter, omrør lejlighedsvis, indtil den ikke længere er lyserød i midten. Overfør til bageplade.

  • 4

    Tilsæt frosne blomkål og frosne broccoli i samme stegepande; dæk og kog på medium varme 14 til 16 minutter, omrør lejlighedsvis, indtil blomkål og broccoli bare er øm. Tøm helt; Tilsæt grøntsager og grønne løg til bagepladen med kylling.

  • 5

    I mellemtiden opvarmes bouillon og flødeost i 2-kvarts gryde over medium varme 4 til 5 minutter og slår konstant med piskeris, indtil den er helt glat. Rør Cheddar-ost ind; kog 1 til 2 minutter under konstant omrøring, indtil osten er smeltet og sauce er glat. Hæld sauce i bageplade; rør for at kombinere.

  • 6

    Bages 20 til 25 minutter eller indtil boblende rundt om kanterne og helt opvarmet igennem. Top med brunede krummer, og server.

Ekspert tip

  • Panko er en brødkrumme i japansk stil, der er skarpere og lidt større end traditionelle brødkrummer.
  • Ristning af panko-brødkrummer med smør i en stegepande giver en sprød tekstur, der er perfekt til denne cremede skål.
  • Udbenet kinnelår uden hud kan erstattes af kyllingebryst.

Næringsfakta

Portionsstørrelse: 1 servering
Kalorier
440
Kalorier fra fedt
250
% Daglig værdi
Total fed
28g
43%
Mættet fedt
15g
73%
Transfedt
1 g
Kolesterol
115 mg
38%
Natrium
590 mg
24%
Kalium
400 mg
11%
Samlet kulhydrat
19 g
6%
Kostfibre
4g
15%
Sukker
3g
Protein
28g
A-vitamin
25%
25%
C-vitamin
40%
40%
Calcium
20%
20%
Jern
8%
8%
Udvekslinger:

1 stivelse; 0 frugt; 0 Andet kulhydrat; 0 skummetmælk; 0 fedtfattig mælk; 0 mælk; 1 grøntsag; 2 1/2 meget magert kød; 0 magert kød; 1 fedtfattigt kød 3 1/2 fedt;

* Procent daglige værdier er baseret på en diæt på 2.000 kalorier.

Se videoen: Listening practice through dictation 3 Unit 31-40 - listening English - LPTD -hoc tieng anh (Oktober 2020).