Nye opskrifter

Grand Marnier ™ søde kartofler

Grand Marnier ™ søde kartofler

Glem skumfiduser. Disse søde kartofler er "kandiserede" med pekannødder og Grand Marnier ™.MERE +MINDRE-

3

kopper kogte, mosede søde kartofler (kan steges eller koges)

2-3 spiseskefulde ahornsirup

1/4

til 1/2 tsk ren vanilleekstrakt (efter smag)

2

spiseskefulde Grand Marnier ™ eller Cointreau ™

1

spiseskefuld friskpresset appelsinjuice

1/8

tsk muskatnød, friskmalet

1/2

kop sukker til sødning (valgfrit)

Til topping

1

kop letpakket lysebrunt sukker

1

kop groft hakkede pekannødder

Skjul billeder

  • 1

    Forvarm ovnen til 350 ° F. Kombiner alt undtagen toppingingredienser i en medium skål og rør, indtil alt er godt indarbejdet. Sked i en smurt gryderet.

  • 2

    Til topping kombineres brunt sukker, mel, pekannødder og smør. Drys over toppen af ​​søde kartofler.

  • 3

    Bages i 30 minutter.

Ekspert tip

  • Forbered sød kartoffelblanding og ske i smurt gryderet. Dæk og afkøling natten over. Fjern det fra køleskabet 30 minutter inden bagning som beskrevet ovenfor.

Ingen ernæringsoplysninger tilgængelige for denne opskrift

Mere om denne opskrift

  • Denne Thanksgiving, tilføj en voksen twist til din søde kartoffel gryderet. Så godt, det bliver en tradition. Da jeg var barn, kunne jeg ikke få nok af de kanderede yams på Thanksgiving. Du ved, dem i tung, sukkerholdig sirup og toppet med skumfiduser. Dybest set lige sukker. Selvfølgelig kunne jeg godt lide dem! Nu hvor jeg er lidt ældre, kan jeg stadig lide mine søde kartofler kandiserede, men jeg foretrækker lidt mindre sukker og en mere raffineret skål. Misforstå mig ikke; du kunne stadig spise disse til dessert, hvis du ville. Men af ​​en eller anden grund føler jeg mig lidt mindre dårlig over det. Jeg tilpassede denne opskrift fra en ven af ​​min mor. Den oprindelige krævede rom og et ton sukker. Jeg har spillet med denne opskrift og perfektioneret den gennem årene, og nu beder min familie konsekvent om den på Thanksgiving. Min endelige version bruger Grand Marnier ™ og ahornsirup. En kamp lavet i himlen! Grand Marnier ™ er den hemmelige ingrediens her. Det giver det en let citrus, dyb smag, som jeg bare elsker. (Jeg bruger det også i mine tranebær på Thanksgiving.) Bare rolig; den egentlige alkohol koger ud af det og efterlader kun lækkerhed. Jeg anbefaler bestemt at bruge friske søde kartofler (granatgarn) og tilberede dem med din valgte metode. Jeg kan godt lide at stege dem i ovnen i cirka en time, indtil de let kan gennembores med en gaffel, men du kan også koge dem. Dette kan endda gøres en dag eller to i forvejen. Et andet skridt foran: Forbered sød kartoffelblanding og ske i smurt gryderet. Fjern det fra køleskabet 30 minutter inden bagning som beskrevet ovenfor og drys med topping. Spis det med din kalkun eller til dessert eller BEGGE! Glædelig Thanksgiving!

Se videoen: Sundere kage med søde kartofler og chokoladecreme (September 2020).