De bedste opskrifter

Grøn karry kylling sommerruller

Grøn karry kylling sommerruller

Hvis du kan piske og rulle, kan du lave disse sommerruller! De er ultrafriske, utroligt lette, og alligevel smager de, som om de kræver stor indsats (spoileralarm: de gør det ikke).MERE +MINDRE-

Dypsauce

1/2

kop kokosmælk (fra dåsen fra 13,66 oz) (ikke fløde af kokosnød)

2

spiseskefulde Thai grøn karrypasta

1

spiseskefuld vegetabilsk olie

1

fed hvidløg, finhakket

1/2

teskefuld frisk limejuice

Sommerruller

2

kopper strimlet deli rotisserie kylling

1

stor gulerod, skrællet og groft revet (ca. 1 kop)

3

spiseskefulde risvineddike

12

(8 1/2-tommer runde) rispapirindpakninger (fra 12-oz pakke)

12

små blade Bibb eller smør salat

1/2

medium agurk, skrællet og skåret i 1-tommer stykker i tændstikker (ca. 1 kop)

3

grønne løg, tyndt skåret (ca. 1/2 kop)

1/2

kop pakket friske basilikumblade

Skjul billeder

  • 1

    I en lille skål skal du slå Dipping Sauce-ingredienser med piskeris indtil de er godt kombinerede og glatte.

  • 2

    I separat lille skål, kast kylling med 1/4 kop dypsauce. I en anden lille skål omrøres revet gulerod, risvineddike og 2 teskefulde sukker.

  • 3

    Fyld 10-tommers tærteplade med varmt vand. Stak 2 rispapirindpakninger, og læg dem forsigtigt i vand i 15 til 20 sekunder eller indtil de er bøjelige, men ikke helt bløde. Placer stablede indpakninger på et rent skærebræt; klapp tør med papirhåndklæde.

  • 4

    Anbring 2 salatblade i indpakningscentre, og efterlad en tomme kant langs kanterne. Top hver med 1/3 kop kyllingeblanding, 2 dybe spiseskefulde drænet gulerodsblanding, 2 dyngende spiseskefulde agurk, lidt mindre end 1 spsk grøn løg og 1 store eller 2 små basilikumblade. Rul indpakninger over fyld, stop efter første drejning for at sætte siderne i. Fortsæt med at rulle op og trække i siderne. Placer sømsiden ned på serveringspladen. Gentag med de resterende indpakninger.

  • 5

    Server straks med resterende dypsauce, eller dæk og afkøles i op til 2 timer. Til servering skal du skære hver rulle diagonalt halvt. Rør sauce inden servering.

Ekspert tip

  • Byt deli rotisserie kylling til strimlet kogt udbenet, skind uden kyllingebryst, hvis det ønskes.
  • Stacking af to rispapirindpakninger hjælper med at holde disse ruller robuste og holder fyldet ikke lækket ud af mindre tårer i indpakningerne.

Næringsfakta

Portionsstørrelse: 1 servering
Kalorier
260
Kalorier fra fedt
90
% Daglig værdi
Total fed
10 g
16%
Mættet fedt
5g
25%
Transfedt
0g
Kolesterol
40 mg
13%
Natrium
420 mg
17%
Kalium
310 mg
9%
Samlet kulhydrat
27g
9%
Kostfibre
1 g
7%
Sukker
4g
Protein
15g
A-vitamin
50%
50%
C-vitamin
15%
15%
Calcium
4%
4%
Jern
8%
8%
Udvekslinger:

0 stivelse; 0 frugt; 1 1/2 andet kulhydrat; 0 skummetmælk; 0 fedtfattig mælk; 0 mælk; 1/2 grøntsag; 2 meget magert kød; 0 magert kød; 0 Fedt med højt fedtindhold; 2 fedt;

* Procent daglige værdier er baseret på en diæt på 2.000 kalorier.

Se videoen: Thai Green Curry Recipe แกงเขยวหวาน - Hot Thai Kitchen (September 2020).