Usædvanlige opskrifter

Argentinske Ground Oksekød Empanadas

Argentinske Ground Oksekød Empanadas

Lav med

Pillsbury Pie Crust

1

teskefuld røget paprika

1/3

kop udstenede grønne oliven

5

hårdkogte æg, skrællet og skåret i halve

Empanada indpakning eller Pillsbury ™ færdiglavet tærskorpe

Skjul billeder

  • 1

    Varm olivenolie i en stor stegepande over en medium flamme.

  • 2

    Tilsæt løg og hvidløg og sauter i 5 minutter.

  • 3

    Tilsæt hakket oksekød, og drys det med spidskommen og paprika. Bryt den op med en spatel, mens den koger. Når det hele er brudt i små stykker, tilsæt eddike og salt efter smag. Bland godt.

  • 4

    Tilsæt rosinen, bland den ind i kødet og kog den, indtil kødet ikke længere er lyserødt, men får en flot brun farve. Dette tager cirka 15 til 20 minutter.

  • 5

    Fjern kød fra komfuret, fjern derefter kødet fra dets egne juice med en skåret ske. Læg kødet i en skål, lad det køle af lidt, og læg det i køleskabet i en time.

  • 6

    Mens kødet køler ned i køleskabet, skal du koge dine hårdkogte æg og derefter fjerne dem fra vandet. Skræl dem og skær dem i to. Sæt til siden.

  • 7

    I en lille skål, pisk sammen et råt æg og vand for at få et ægvask. Sæt til siden.

  • 8

    Hvis du bruger Pillsbury® stykkestykke, skal du rulle dejen ud og skære så mange cirkler ud som muligt med en cirkel cookie cutter. Eller brug empanada-indpakninger, der allerede er skåret til dig.

  • 9

    Fyld hver cirkel i midten med 1 halvdel af et hårdt kogt æg, 1 pitted grøn oliven og en dyb spiseskefuld rosinbøf.

  • 10

    Dyp spidsen af ​​din finger ned i ægvasken, og kør den derefter langs kanterne af dekk. Træk den ene kant af dejen til den anden kant og tryk derefter langs kanterne for at sikre lukning. Det skal se ud som en mini-taco. Mange mennesker bruger enten en gaffel til yderligere at omslutte eller klemme kanterne ind i et smukt design. Stik toppen af ​​empanada en gang med en gaffel. Sæt til siden, indtil du er klar til at stege.

  • 11

    I en lille gryde over en medium høj flamme tilsættes vegetabilsk olie, og lad den blive varm.

  • 12

    Anbring forsigtigt en empanada i olien og steg, indtil dejen er gyldenbrun, ca. 5 til 10 minutter. Gentag indtil alle empanadas er stegte.

Ekspert tip

  • Du kan gøre dine empanadas så store som du vil eller så små som du vil. Tilberedningstiden er stadig den samme.

Ingen ernæringsoplysninger tilgængelige for denne opskrift

Mere om denne opskrift

  • Jeg voksede op omgivet af mexicanske bagerier, hvor søde frugt-empanadas var rigelige. Mine barndomsminder fra empanadas kommer i æble, ananas eller crema. Jeg husker med glæde første gang jeg havde en empanada, der var fyldt med kød og krydret med oliven og hårdkogte æg, var jeg allerede godt i mine teenageår. Jeg fik et glimt af en rosin et eller andet sted i hakket oksekød og troede, at det var geni. Hvem tænkte på dette? Jeg vidste ikke på det tidspunkt, at jeg spiste en traditionel argentinsk empanada. Siden disse dage er denne smagskombination af hakket oksekød, rosin, hårdkogt æg og en pitted grøn oliven den, jeg leder efter i en empanada. Da det undertiden er vanskeligt at finde denne lækre empanada fra Buenos Aires her i min by, finder jeg den eneste løsning er at lave denne lækre godbid til mig selv. Jeg har også lavet dem til venner, fordi glæden er for intens til ikke at dele!

Se videoen: How to make the classic Argentine empanada: A trip to Saltas wine region (September 2020).