De bedste opskrifter

Courgette parmesan

Courgette parmesan

Den ydmyge courgette er her for at løfte din menu om aftenen. Og fordi det er lavet af grøntsager, behøver du ikke have det dårligt med at gå tilbage i sekunder.MERE +MINDRE-

Lav med

Progresso brødkrummer

1/2

kop Progresso ™ almindelige panko sprøde brødkrummer

1/2

kop revet parmesanost

1

lb medium courgette squash, skåret tyndt i 1/4 tommer skiver

2

spiseskefulde Gold Medal ™ mel til alle formål

1 1/4

kopper Muir Glen ™ organisk tomatbasil pasta-sauce (fra 26-oz krukke)

1

kop strimlet mozzarellaost (4 oz)

2

spiseskefulde tynde skiver friske basilikumblade

Skjul billeder

  • 1

    Opvarm ovnen til 375 ° F. Sprøjt 2-kvarts glas bageplade med madlavningsspray.

  • 2

    Bland i en lav skål eller tærteplade brødkrummer og 1/4 kop parmesanost; sæt til side. Bland zucchini-skiver, mel og salt i en medium skål; rør forsigtigt til pels. Tilsæt æg, og rør til pels. Arbejd i portioner, dypp belagt courgette i en blanding af brødkrummer og pres for at belægge på begge sider. Anbring på cookie-ark i et enkelt lag.

  • 3

    I mellemtiden opvarmes olie i 12-tommers stegepande over medium høj varme. Arbejd i partier, steg zucchini squash i 3 til 4 minutter, drej en gang, indtil den er jævnt gylden og sprød. Reducer varmen til medium, hvis du bruner for hurtigt. Overfør til køleholderen. Gentag med resterende courgette squash.

  • 4

    Sked 3/4 kop pastasauce i bageplade. Top med 1/2 kop mozzarellaost. Anbring forsigtigt halvdelen af ​​courgette squash i et enkelt lag oven på osten. Top med resterende 1/2 kop mozzarellaost, resterende halvdel af squash squash, resterende 1/2 kop pastasauce og resterende 1/4 kop parmesanost.

  • 5

    Bages 15 til 18 minutter eller indtil boblende rundt om kanterne og osten er smeltet. Top med basilikum.

Ekspert tip

  • Melet og ægget arbejder sammen med brødkrummer og ost for at danne en sprød tekstur uden at koge squashen for meget. Brug om nødvendigt en timer til at overvåge tilberedningstiderne.
  • Panko er en japansk brødkrumme, der er skarpere og lidt større end traditionelle brødkrummer.
  • Squash kommer i alle størrelser, så vælg squash i lige størrelse for at få de bedste resultater. Ensartet tykkelse af squashen er vigtig for jævn madlavning og brunfarvning.

Næringsfakta

Portionsstørrelse: 1 1/8 kopper
Kalorier
360
Kalorier fra fedt
190
% Daglig værdi
Total fed
21g
32%
Mættet fedt
7g
37%
Transfedt
0g
Kolesterol
75 mg
25%
Natrium
920 mg
38%
Kalium
390 mg
11%
Samlet kulhydrat
24 g
8%
Kostfibre
2g
10%
Sukker
7g
Protein
18g
A-vitamin
25%
25%
C-vitamin
20%
20%
Calcium
40%
40%
Jern
8%
8%
Udvekslinger:

1 stivelse; 0 frugt; 0 Andet kulhydrat; 0 skummetmælk; 0 fedtfattig mælk; 0 mælk; 2 grøntsager; 0 Meget magert kød; 0 magert kød; 0 Fedt med højt fedtindhold; 2 1/2 fedt;

Valg af kulhydrat

1 1/2

* Procent daglige værdier er baseret på en diæt på 2.000 kalorier.

Se videoen: Zucchini Parmesan Crisps (September 2020).