Traditionelle opskrifter

Pandekage morgenmad bages

Pandekage morgenmad bages

En lækker bagt gryde med lag af traditionelle morgenmadsingredienser. Imponerende og let at lave!MERE +MINDRE-

Opdateret 22. maj 2017

3

store pandekager, lavet med Bisquick ™ Original pandekage og bageblanding

4

oz. cheddarost, revet

Skjul billeder

  • 1

    Forvarm ovnen til 400 ° F. Kog 3 store pandekager ved hjælp af Bisquick ™ pandekageblanding, og følg anvisningerne i pakningen for en batch pandekager. Læg kogte pandekager til side.

  • 2

    Kog morgenpølse i en stor stegepande, og del den op, når den koger, indtil den er brunet pænt og kogt igennem, ca. 8 minutter. Krydder pølsen med salt og peber.

  • 3

    Tør stegepanden af, og tilsæt en dråbe neutral olie. Tilsæt to æg til stegepanden og lad koge i en rund form, omtrent på størrelse med pandekagerne (det behøver ikke at være perfekt). Vend æg, så de koger igennem eller dækker stegepanden for at koge toppen af ​​æggene. Skub kogte æg ud og gentag med de næste to æg for at lave 2 runde ægskiver.

  • 4

    I en stor rund gryderet (eller på et bageplade) opbygges “lasagne” med en stor pandekage toppet med en ægskive efterfulgt af halvdelen af ​​revet ost og halvdelen af ​​pølsen. Gentag lagene igen og top det hele med den sidste pandekage.

  • 5

    Bag skålen i 15 minutter ved 400 ° F for at smelte osten og varme alt igennem.

  • 6

    Skær skålen i 6 stykker og server med ahornsirup!

Ingen ernæringsoplysninger tilgængelige for denne opskrift

Mere om denne opskrift

  • Damer og herrer, hils din nye favorit morgenmad! Jeg kalder det den salte og søde morgenmadslasagne, fordi den har alt, hvad du vil have: æg, ost, pølse og fluffy pandekager! Det lyder måske lidt underligt, men stol på mig, det virker helt. Især når du drypper ahornsirup over hele situationen! Der er virkelig kun få ingredienser til dette mesterværk, så lad os tackle hver enkelt. Jeg kan godt lide at bruge morgenmadspølse (ikke krydret) og bare koge den i en stegepande og bryde den op, når den brunes. “Nudlerne” i denne morgenmadslasagne er pandekager! Jeg brugte lige den standard Bisquick® opskrift til at piske tre store pandekager. Udover pandekager og pølser binder et tyndt lag æg alt sammen. Ideelt set ville æggene have samme form og størrelse som pandekagerne, men bekymre dig ikke om perfektion. Det bliver lækkert, selvom alt ikke passer perfekt. Jeg brugte en stor rund gryderet til min version, men du kunne bare stable alt på et bageplade, hvis du ville. Skær det op og server med ahornsirup.

Se videoen: Sprøde rugbrødschips. Opskrift på en super nem snack (September 2020).