Seneste opskrifter

Gul arkkage med chokoladesmørkræmning

Gul arkkage med chokoladesmørkræmning

Denne hjemmelavede opskrift er sød, buttery og gylden gul, men der er ikke en dråbe madfarve; den smukke nuance er alt sammen takket være ægte ingredienser som smør og æg. Top med en fluffy chokolade buttercream frosting for maksimal yum.MERE +MINDRE-

Kage

2

kopper Guldmedalje ™ universalmel

1 1/2

kopper granuleret sukker

Frosting

2 1/4

kopper pulveriseret sukker

1/3

kop usødet bagningskakao

Skjul billeder

  • 1

    Opvarm ovnen til 350 ° F. Sprøjt bunden og siderne af en 15x10x1-tommer gryde med madlavningsspray. Bland mel, bagepulver og salt i en lille skål; sæt til side.

  • 2

    I en stor skål skal du slå 1 kop blødgjort smør og granuleret sukker med en elektrisk mixer på mellemlang hastighed 2 minutter, og skrab skålen lejlighedsvis, indtil den er blød. Pisk æg ind ad gangen, indtil de er glatte. Pisk i 2 teskefulde vanilje. På lav hastighed skal du slå en tredjedel af melblandingen og derefter halvdelen af ​​mælken og slå godt efter hver tilsætning lige indtil glat. Gentag med melblanding og mælk, slut med melblanding, skrabesiden af ​​skålen lejlighedsvis. Spred dej jævnt i gryden. Tap kageformen på bordet 2 eller 3 gange for at fjerne luftbobler fra dejen.

  • 3

    Bages 25 til 30 minutter, eller indtil tandstikket, der er indsat i midten, kommer rent ud. Afkøles helt, ca. 1 time.

  • 4

    I mellemstor skål, slå frostingredienser med en elektrisk mixer på medium hastighed, indtil de er glatte og cremede. Spred oven på kagen. Serveres ved at skære i 6 rækker med 4 rækker. Opbevares løst tildækket ved stuetemperatur.

Ekspert tip

  • For at få den bedste succes med denne opskrift skal du sørge for at bruge en 15x10-tommers gryde med mindst en 1-tommers kant, så der er mindre risiko for, at kagedej spilder over under bagning.
  • Mål ingredienserne nøjagtigt, og tilføj dem i den rækkefølge, der er anført i opskriften for at sikre succes.

Næringsfakta

Portionsstørrelse: 1 servering
Kalorier
290
Kalorier fra fedt
150
% Daglig værdi
Total fed
16g
25%
Mættet fedt
10 g
51%
Transfedt
1 / 2g
Kolesterol
65 mg
22%
Natrium
180 mg
8%
Kalium
60 mg
2%
Samlet kulhydrat
33g
11%
Kostfibre
0g
0%
Sukker
24 g
Protein
2g
A-vitamin
10%
10%
C-vitamin
0%
0%
Calcium
4%
4%
Jern
4%
4%
Udvekslinger:

1 stivelse; 0 frugt; 1 Andet kulhydrat; 0 skummetmælk; 0 fedtfattig mælk; 0 mælk; 0 grøntsager; 0 Meget magert kød; 0 magert kød; 0 Fedt med højt fedtindhold; 3 fedt;

* Procent daglige værdier er baseret på en diæt på 2.000 kalorier.

Mere om denne opskrift

  • Der er noget at sige om boksegul kagemix, men der er også noget så tilfredsstillende ved at lave en kage fra bunden. Bonuspoint, hvis frostingen også er hjemmelavet! Denne chokoladesmørkremsfrostning er rig på smag og i tekstur takket være det høje fedtindhold i smør. Buttercream frosting er mere robust end pisket frosting eller glasur, så det fungerer især godt til kager. Det kan også sidde ved stuetemperatur og behøver ikke at blive nedkølet. For ultimativ succes skal du sørge for at bruge usaltet smør og blødgøre det, inden du tilsætter det med de andre ingredienser. Du kan helt sikkert tage den frostede del af denne opskrift og bruge den på enhver gul kage, endda kage i boks! Nu hvor du har denne idiotsikker frosting, skal du mestre teknikken til frosting af en kage.

Se videoen: Super nem chokolade kopkage. Ultras Bedste Idé. Ultra (September 2020).