Nye opskrifter

Franske Martini Jello Shots

Franske Martini Jello Shots

En frisk, festlig fortolkning af den franske Martini-cocktail lavet med ananasjuice, hindbærvodka og Chambord (en hindbærlikør).MERE +MINDRE-

1 1/4

kop ananasjuice (dåse), anstrengt for at fjerne faste stoffer

2

konvolutter ikke-aromatiseret gelatine

1/2

kop hindbær aromatiseret vodka (eller almindelig vodka, hvis hindbær ikke er tilgængelig)

1/4

kop Chambord (en hindbærlikør)

18

hver friske hindbær til pynt, hvis det ønskes

Skjul billeder

  • 1

    Hæld saft i medium gryde. Drys med gelatine og lad det suge i et minut eller to.

  • 2

    Varm over meget lav varme under konstant omrøring, indtil gelatine er opløst, (ca. 5 minutter). Fjern fra varmen.

  • 3

    Rør vodka og likør ind.

  • 4

    Hæld to spiseskefulde eller gelatineblandingen i hvert miniglas. Opbevares i køleskab, indtil det er helt indstillet, 1 til 2 timer.

  • 5

    Pynt hvert jello-skud med et frisk hindbær, hvis det ønskes

Ingen ernæringsoplysninger tilgængelige for denne opskrift

Mere om denne opskrift

  • Min mand og jeg er normalt ikke ”tux and gown gala” folk på nytårsaften og vælger i stedet mere intime sammenkomster. Selvfølgelig prøver jeg stadig at injicere en lille smule glamour om aftenen - hvad enten jeg har jeans og UGG'er eller en cocktail nederdel!

    Ikke overraskende fungerer min yndlingscocktail til årsskiftet, den franske Martini - lavet med ananasjuice, hindbærvodka og Chambord (en hindbærlikør) - også som et cocktailtilbehør. Med sin iøjnefaldende skygge af lavendelrosa og hindbærgarnering ser den helt ud i et martini-glas! Derudover er det et festligt og forfriskende valg efter en sæson med tunge feriedage.

    Mit bidrag til årets festligheder vil være glitrende små franske Martini Jelly Shots, der er sat i små forrettersbriller. Enhver række mini-cordial-, martini- eller champagneglas fungerer godt. Serveringsstørrelsen er ret lille - 1 ounce / 2 spsk. Jelly-skuddene kunne også sættes i en standard brødpande (ca. 8 ”x 4”) og skæres i firkanter, hver garneret med et halvt hindbær. Hvis du vil skære geléskuddene for at servere og forvente, at de vil sidde et stykke tid, skal du tilføje en ekstra 1/2 til 1 kuvert almindelig gelatine for at give dem lidt opholdskraft.

    Opskriften kræver hindbærvodka, men gå ikke i panik, hvis du ikke tilfældigvis har hindbærvodka ved hånden. Almindelig vodka er fint, da Chambord tilføjer så meget hindbærsmag alene.

    Godt nytår alle sammen!

    Skål, Michelle

    Michelle Palm oprettede Jelly Shot Test Kitchen-bloggen efter at have opdaget en mangel på cocktail-opskrifter med geléskud.

Se videoen: DIY HOLIDAY TEQUILA JELLO SHOTS 2019 (September 2020).