Traditionelle opskrifter

Krabbe Rangoon Dip

Krabbe Rangoon Dip

Vi mødte aldrig en flødeost wonton, som vi ikke kunne lide (eller spiste), men da vi befandt os i at besøge den kinesiske restaurant nede på gaden lidt for ofte for at få vores wonton-fix, tog vi det på os selv at finde en nem måde at gør det derhjemme. Indtast: denne cremede stegepande, der tilbyder alt, hvad du elsker ved krabbe rangoon uden skyld skyld.MERE +MINDRE-

Wonton Chips

24

firkantede wonton skind (fra 12 oz pakke)

Dip

1

spiseskefuld vegetabilsk olie

6

grønne løg, tyndt skåret, hvide og grønne dele adskilt

3

fed hvidløg, finhakket

1/2

teskefuld sort peber

1

dåse (6 oz) krabbekød, drænes og rengøres

1

pakke (8 oz) flødeost, i terninger

1/4

kop strimlet mozzarellaost (1 oz)

1/4

kop strimlet parmesanost (1 oz)

Skjul billeder

  • 1

    Skær wonton-skind halvt diagonalt. I 12-tommers stegepande opvarmes 1 kop olie over medium varme, indtil den er varm. Steg wonton-skind i portioner, 1 til 2 minutter pr. Batch, indtil de er gyldenbrune og sprøde. Tøm på papirhåndklæder. Afkøl og kassér olie.

  • 2

    I en 8-tommers stegepande opvarmes 1 spsk olie over medium varme. Tilsæt grønne løghvide, hvidløg og peber; kog 1 til 2 minutter, omrør lejlighedsvis, indtil den er blødgjort. Rør krabbekød, flødeost, citronsaft og sojasovs ind. Kog over medium varme 3 til 5 minutter, omrør lejlighedsvis, indtil den er opvarmet (mindst 165 ° F) og flødeost er smeltet. Fjern fra varmen. Top med mozzarella og parmesanost. Dæk, og lad den stå i 3 til 5 minutter, eller indtil ostene er smeltet. Top med grønne løggrøntsager; server med wonton chips.

Ekspert tip

  • Ingen tid til at stege? Spring over wontonchipsene, og server dipen med tortilla- eller pitachips.
  • Denne dip ser godt ud serveret i en støbejerns stegepande, men rustfrit stål fungerer lige så godt.

Næringsfakta

Portionsstørrelse: 1 servering
Kalorier
290
Kalorier fra fedt
180
% Daglig værdi
Total fed
20 g
31%
Mættet fedt
8 g
41%
Transfedt
0g
Kolesterol
50 mg
17%
Natrium
380 mg
16%
Kalium
160 mg
5%
Samlet kulhydrat
17g
6%
Kostfibre
1 g
4%
Sukker
2g
Protein
9 g
A-vitamin
10%
10%
C-vitamin
4%
4%
Calcium
10%
10%
Jern
6%
6%
Udvekslinger:

0 stivelse; 0 frugt; 1 Andet kulhydrat; 0 skummetmælk; 0 fedtfattig mælk; 0 mælk; 0 grøntsager; 1 meget magert kød; 0 magert kød; 0 Fedt med højt fedtindhold; 3 1/2 fedt;

* Procent daglige værdier er baseret på en diæt på 2.000 kalorier.

Se videoen: Crab Rangoon Dip To Die For!!!! (September 2020).