Usædvanlige opskrifter

Guinness ™ Chili

Guinness ™ Chili

En rig og smagfuld chili med kogt malet mørbrad, to slags bønner og masser af mørk øl!MERE +MINDRE-

Opdateret 7. marts 2017

1 1/2

pund malet mørbrad

1

spiseskefuld spidskommen

2

spiseskefulde chilipulver

1/4

teskefuld cayennepeber

2

flasker (11 ounce hver) Guinness ™ stout

1

dåse (28 oz) Muir Glen ™ tomater i tern

1

dåse (15 oz) nyrebønner, drænet

1

dåse (15 oz) sorte bønner, drænet

Cheddarost (til pynt)

Skjul billeder

  • 1

    I en stor gryde over medium høj varme tilsættes olie og lad det opvarme, indtil det glitrer. Tilsæt derefter formet mørbrad og brun godt. Kog i 6-7 minutter, indtil kødet er godt brunet.

  • 2

    Tilsæt skalotteløg, hvidløg, spidskommen, chilipulver, cayennepulver, kanel og en knivspids salt og peber. Kog indtil grøntsager blødgør, 2-3 minutter.

  • 3

    Tilsæt Guinness ™ -øl til gryden sammen med tomater i tomater og tomatjuice fra dåsen. Lad det simre let. Dæk chili og lad dem simre i 30-45 minutter, indtil oksekød er meget ømt.

  • 4

    Tilsæt drænede bønner i gryden og kog i et par minutter mere. Tilsæt en knivspids brunt sukker og krydre med salt og peber efter smag.

  • 5

    Hold chili varm over svag varme og server chili i store skåle garneret med creme fraiche, revet cheddarost og friske purløg.

Næringsfakta

Portionsstørrelse: 1 servering
Kalorier
370
Kalorier fra fedt
90
% Daglig værdi
Total fed
10 g
15%
Mættet fedt
2 1 / 2g
12%
Transfedt
0g
Kolesterol
65 mg
22%
Natrium
630 mg
26%
Kalium
780 mg
22%
Samlet kulhydrat
34g
11%
Kostfibre
10 g
41%
Sukker
6g
Protein
36g
A-vitamin
25%
25%
C-vitamin
4%
4%
Calcium
15%
15%
Jern
35%
35%
Udvekslinger:

1 stivelse; 0 frugt; 1 Andet kulhydrat; 0 skummetmælk; 0 fedtfattig mælk; 0 mælk; 1/2 grøntsag; 4 1/2 meget magert kød; 0 magert kød; 0 Fedt med højt fedtindhold; 1 1/2 fedt;

* Procent daglige værdier er baseret på en diæt på 2.000 kalorier.

Mere om denne opskrift

  • Guinness ™ er den ingrediens, der bringer denne chili til liv og gør den perfekt egnet til St. Patty's Day, eller enhver dag er det nødvendigt med en god varm skål chili. Folk kan være beskyttende over for deres chiliopskrifter. Nogle insisterer på, at det skal have bønner. Nogle siger, at bønner ødelægger chili. Her er min eneste regel for chili, jeg laver: Den skal smage godt. Lad os ikke gøre det mere kompliceret, end det skal være, ikke? Hvis det smager godt, er jeg alt for det. Da det er marts, og alt, hvad irsk fejres, troede jeg, det ville være sjovt at lade min chili simre i Guinness ™. Min Guinness ™ Chili-opskrift er ret let, da mange af smagene kommer fra den mørke, tøffe øl. Enhver hakket oksekød fungerer fint til denne opskrift, men jeg anbefaler at få fat i noget mørbrad, hvis du kan. Det får bedre smag og struktur i den færdige skål end generisk hakket oksekød. Hvis du ikke kan finde nogen, kan du altid lave nogle! Tag bare noget mørbrad og skær det meste af fedtet af. Derefter terninger i 1/2-tommer terninger. Pulse mørbraden i en fødevareprocessor, indtil den er groft formalet. Noget tekstur er godt. For at få chilien i gang har du også brug for lidt skalotteløg og hvidløg. Hvis du har en løg, kan du bare bruge det i stedet for skalotteløg. Ingen stor ting der! Når du tilføjer øl til chili, hjælper det med at hælde ølen i et måleglas først, så noget af kulsyreholdigheden kan boble af ølen. Hold bare chili varm på svag varme, indtil du er klar til at servere den ! Efter min mening er den bedste måde at servere disse gode ting på med en god dukkert af creme fraiche, revet ost og frisk purløg!

Se videoen: Guinness Spicy Chili Potato Chips Review (Oktober 2020).