Usædvanlige opskrifter

One-Pan Crispy kyllingelår med ristede grøntsager

One-Pan Crispy kyllingelår med ristede grøntsager

Sprøde kyllingelår og karamelliserede grøntsager bagt på en arkpande.MERE +MINDRE-

2

kg Yukon guld kartofler, halveret og kvartet

4

til 5 gulerødder, skrællet, halveret og kvartet

1

rødløg, halveret og kvartet

1

hvidløgsløg, nelliker adskilt og skind fjernet

4

spiseskefulde olivenolie, opdelt

3 1/2

til 4 kg hud-på, udbenede kyllingelår

1/2

teskefuld tørret oregano

1/2

teskefuld tørret persille flager

Skjul billeder

  • 2

    I en stor skål kastes kartofler, gulerødder, løg og hvidløg med 3 spsk olivenolie. Spred et jævnt lag på et stort rimmet bageplade.

  • 3

    Brug papirhåndklæde til at plette kyllingelår for at fjerne overskydende fugt. Arranger kyllingelår oven på grøntsager, og pensl kyllingeskind med resterende 1 spsk olivenolie. Drys lårene generøst med salt og peber. Drys flager af timian, oregano og persille jævnt over lår og grøntsager.

  • 4

    Bages på midten af ​​ovnen 40 til 45 minutter, indtil et internt termometer indsat i midten af ​​det største stykke kylling læser 175 ° F, kyllingeskindet er sprødt og brunet og grøntsagerne er ømme.

Ekspert tip

  • Server kylling og grøntsager med en stor grøn salat til et komplet måltid.
  • Andre skin-on, udbenede kyllingestykker - såsom vinger, ben og bryster - kan erstattes af lårene, men sørg for at justere bagetiden i overensstemmelse hermed (dvs. mindre stykker kylling bager hurtigere).

Næringsfakta

Portionsstørrelse: 1 servering
Kalorier
870
Kalorier fra fedt
400
% Daglig værdi
Total fed
45 g
69%
Mættet fedt
10 g
52%
Transfedt
1 / 2g
Kolesterol
210 mg
70%
Natrium
250 mg
11%
Kalium
1640 mg
47%
Samlet kulhydrat
45 g
15%
Kostfibre
5g
20%
Sukker
4g
Protein
71g
A-vitamin
35%
35%
C-vitamin
20%
20%
Calcium
10%
10%
Jern
30%
30%
Udvekslinger:

2 stivelse; 0 frugt; 1/2 andet kulhydrat; 0 skummetmælk; 0 fedtfattig mælk; 0 mælk; 1 1/2 grøntsag; 8 1/2 meget magert kød; 0 magert kød; 0 Fedt med højt fedtindhold; 8 fedt;

* Procent daglige værdier er baseret på en diæt på 2.000 kalorier.

Mere om denne opskrift

  • Lav din hoved og sider i en enkelt gryde. Sådan gør du det med lette One-Pan Crispy Chicken Thighs med ristede grøntsager. Har du hørt det? Der er denne nyfundne opfindelse - det hedder at lave alt på én gang på en plade! Åh vent, det er ikke noget nyt? Huh. Nå, vi er stadig meget begejstrede for det, og det burde du også være. Som de fleste mennesker ønsker vi ikke mere i slutningen af ​​en lang dag end at krølle op i sofaen, måske se noget Netflix og ikke tilbringe hele aftenen stående Men vi vil stadig spise et anstændigt måltid, der ikke inkluderer popcorn eller en blok ost. Så hvad skal jeg gøre? Kald på den pålidelige arkpande og lav disse kyllingelår med en pande med ristede grøntsager, det er hvad. Denne opskrift bager ikke kun alt sammen på én gang, men det serverer en hel familie eller et ekstra par venner til et middagsfest. Bare tilføj en stor grøn salat, måske en flaske vin og voila! Middag = serveret. Vi brugte en kombination af Yukon-guld kartofler, gulerødder, rødløg og hvidløgsfed, men hvad der er godt ved denne opskrift er, at den er utrolig alsidig - så skift guld kartoflerne ud med rød eller russetter, skift rødløg ud med gul, tilsæt Spirer til blandingen osv. Server kylling og grøntsager med en stor grøn salat til et komplet måltid. Andre skin-on, udbenede kyllingestykker - såsom vinger, ben og bryster - kan erstattes af lår, men vær sikker for at justere bagetiden i overensstemmelse hermed (dvs. mindre stykker kylling vil bage hurtigere). Nybegyndt eller gammeldags, dette arkpandemel er et, der fortsætter med at gentage igen og igen.

Se videoen: 4 Ways To Cook Salmon (September 2020).