Traditionelle opskrifter

Spicy Soba Noodle Veggie Stir-Fry

Spicy Soba Noodle Veggie Stir-Fry

Denne nudelsteg er så hurtig at lave (vi taler hurtigt på bordet-i-30) og pakker stadig masser af smag takket være en let DIY stegesovs, der sætter dig ansvarlig for krydderiniveau.MERE +MINDRE-

Opdateret 3. marts 2017

Stir-Sauce:

2

spiseskefulde hoisin sauce

1

spiseskefuld risvineddike

1-2 teskefulde chili hvidløgssauce, afhængigt af det ønskede niveau af krydderi

Stir-Fry:

8

oz. ubehandlede soba nudler

1

pakke (10 ounce) Cascadian Farm ™ Økologisk Stirfry i kinesisk stil Bland frosne grøntsager

Hakket forårsløg til pynt

Sesamfrø til pynt

Yderligere chili hvidløgssauce til pynt

Skjul billeder

  • 1

    Tilsæt sauceingredienser til en lille skål og pisk godt for at kombinere det. Sæt til side.

  • 2

    Kog soba nudler i henhold til pakkeinstruktionerne. Tøm og skyl med koldt vand. Kast derefter med 1 tsk sesamolie for at forhindre klæbning.

  • 3

    Optø grøntsager lavt i mikrobølgeovnen. Tøm så meget vand som muligt.

  • 4

    Tilsæt olivenolie til en stor stegepande eller wok over medium høj varme. Når olien er varm og skinnende, tilsæt grøntsager og kog i 2-3 minutter. Tilsæt derefter soba nudler og sauce, og kast alle ingredienser sammen for at varme op. Kog i yderligere 1-2 minutter, indtil sauce tykner.

  • 5

    Server straks. Top med ekstra chili hvidløgssauce, friske forårsløg og sesamfrø, hvis det ønskes.

Næringsfakta

Portionsstørrelse: 1 servering
Kalorier
290
Kalorier fra fedt
80
% Daglig værdi
Total fed
8g
13%
Mættet fedt
1 g
6%
Transfedt
0g
Kolesterol
0 mg
0%
Natrium
830 mg
34%
Kalium
250 mg
7%
Samlet kulhydrat
44 g
15%
Kostfibre
7g
29%
Sukker
5g
Protein
10 g
A-vitamin
8%
8%
C-vitamin
8%
8%
Calcium
2%
2%
Jern
6%
6%
Udvekslinger:

2 1/2 stivelse; 0 frugt; 0 Andet kulhydrat; 0 skummetmælk; 0 fedtfattig mælk; 0 mælk; 1 grøntsag; 0 Meget magert kød; 0 magert kød; 0 Fedt med højt fedtindhold; 1 1/2 fedt;

* Procent daglige værdier er baseret på en diæt på 2.000 kalorier.

Mere om denne opskrift

  • Når folk tænker på hurtige nudleretter om aftenen, ser mange efter italienske opskrifter. Pasta med spaghetti sauce, makaroni og ost osv. Men der er så mange hurtige opskrifter i asiatisk stil, der involverer nudler! Denne krydrede soba stir-fry skål er latterligt hurtig at lave, og du kan faktisk lave store bidder af den på forhånd til en endnu hurtigere tilberedning! Plus, nævnte jeg, at den er lækker? Næsten lige så god som enhver take-out nudleret, du kan hente! Der er et par tricks til denne opskrift for at få den til at skinne. Først er sauce! Det er ikke en kompliceret sauce, men alle ingredienserne er vigtige, så jeg anbefaler ikke at springe nogen af ​​dem over. Du kan blande det sammen på forhånd, men sørg for at give det en piskeris, før du laver mad med det for at sikre, at majsstivelse fordeles. Hvad nudler angår, kan du teknisk bruge mange forskellige nudler til det. Risnudler ville fungere godt, men jeg kan godt lide soba, hvis du kan finde den. De har en fantastisk konsistens og subtil nøddeagtig smag, der passer godt til de andre stegt ting. Nøglen til at bruge dem i en omrørning som denne er at koge dem og skyll dem straks med koldt vand for at stoppe madlavningen og smid dem med lidt sesamolie for at holde dem fast. Ellers har du en stor kugle nudler at tackle! Optø din Cascadian Farm ™ Stirfry-blanding af grøntsager i lav mikrobølgeovn og dræn så meget væske som muligt. Føj dem derefter til en wok eller stegepande med lidt olie. Kog i et par minutter, og tilsæt derefter nudlerne og sauce. Varm det hele igennem og lad saucen tykne lidt, og du er klar til at spise. Selv hvis du er knust i tide, er dette en nudleret, du skal prøve!

Se videoen: Watch This Noodle Master Expertly Make Japanese Soba Noodles (September 2020).