Nye opskrifter

Kalkun, kirsebær og mandelpasta salat

Kalkun, kirsebær og mandelpasta salat

Dette er en lækker pastasalat, der altid er et festhit. Valmuefrødressing gør det til en vinder, især for dem, der ikke er glad for mayo-baserede pastasalater.MERE +MINDRE-

1

pund farfalle (butterfly) pasta

1

pund kalkun, kuberet (bidstørrelse)

1

kop hele mandler, ristet

1

kop gorgonzola-ost, kuberet

4

store friske basilikumblade, finhakket

1 1/2

krukker (12 oz.) valmuefrø dressing

Krydret salt og peber efter smag

Skjul billeder

  • 1

    Kog pasta i henhold til pakkevejledningen. Tøm og skyl med koldt vand for at afkøle. Sæt til side.

  • 2

    Tilsæt kalkun, løg, selleri, mandler, tørrede kirsebær, ost og basilikum i en stor skål. Kast for at blande.

  • 3

    Tilsæt kogt og afkølet pasta. Kast forsigtigt for at distribuere alle ingredienser.

  • 4

    Tilsæt krydret salt og peber efter smag.

  • 5

    Tilsæt valmuefrøforbinding og bland forsigtigt for at belægge det hele. Tilføj mere dressing, hvis det er nødvendigt.

  • 6

    Overfør til serveringsskål. Dæk og afkølet op til en time før servering.

Ekspert tip

  • Pynt med hele ristede mandler og barberet frisk ost, hvis det ønskes.

Ingen ernæringsoplysninger tilgængelige for denne opskrift

Se videoen: IKEA - Kohlrabi einlegen leicht gemacht (September 2020).