Seneste opskrifter

Nadver til citron-urt kyllingeark

Nadver til citron-urt kyllingeark

Dette citroniske en-pan-vidunder bruger altid tilgængelige ingredienser for at få det til at føles som sommer når som helst på året.MERE +MINDRE-

4

spiseskefulde smør, smeltet

1

lb små nye kartofler, kvartet

20

oz udbenet kyllingelår uden hud (5 til 6 lår)

1

flok friske aspargespyd, trimmet og skåret i 2-tommers stykker (ca. 1 lb)

2

spiseskefulde hakkede friske basilikumblade

2

spiseskefulde hakkede friske persilleblade

Skjul billeder

  • 1

    Opvarm ovnen til 425 ° F. Spray 18x13-tommers kantet arkpande med madlavningsspray.

  • 2

    I en stor skål blandes 2 spsk smør, 1/2 tsk salt og 1/4 tsk peber. Tilsæt kartofler; kaste til frakke. Placer kartofler med siderne nedad i et enkelt lag på panden. Steg 23 til 25 minutter eller indtil det er mørt, når det gennembores med en kniv. Fjern fra ovnen; røre.

  • 3

    Bland den resterende 2 spsk smør i den samme store skål, den resterende 1/2 tsk salt og den resterende 1/4 tsk peber. Tilsæt kylling og asparges til blandingen og kast til pels; arranger i enkelt lag i gryde ved siden af ​​kartofler. Børst kylling med honning. Steg 17 til 20 minutter længere, eller indtil saft af kylling er klar, når midten af ​​den tykkeste del skæres (mindst 165 ° F), og kartoflerne er brunede og gaffelbløde. Klem 2 af citronsnit over det hele.

  • 4

    Top med basilikum og persille; server med resterende citronskiver.

Ekspert tip

  • Hvis nogle af dine kartofler er større end andre, skal du i stedet for at kvartere dem skære i 6 kiler.
  • Vil du bruge kyllingebryst i stedet? Stedfortræder 4 (5 oz) udbenede kyllingebryster uden hud.
  • Madlavning glutenfri? Læs altid etiketter for at sikre dig hver opskrift ingrediens er glutenfri. Produkter og ingrediens kilder kan ændre sig.

Næringsfakta

Portionsstørrelse: 1 servering
Kalorier
420
Kalorier fra fedt
160
% Daglig værdi
Total fed
18g
28%
Mættet fedt
9 g
46%
Transfedt
1 / 2g
Kolesterol
165 mg
56%
Natrium
800 mg
34%
Kalium
1010 mg
29%
Samlet kulhydrat
30 g
10%
Kostfibre
5g
20%
Sukker
8 g
Protein
34g
A-vitamin
30%
30%
C-vitamin
20%
20%
Calcium
8%
8%
Jern
30%
30%
Udvekslinger:

1 1/2 stivelse; 0 frugt; 0 Andet kulhydrat; 0 skummetmælk; 0 fedtfattig mælk; 0 Mælk; 1 grøntsag; 0 Meget magert kød; 4 magert kød; 0 Fedt med højt fedtindhold; 1 fedt

* Procent daglige værdier er baseret på en diæt på 2.000 kalorier.

Mere om denne opskrift

  • Hvad får du, når du kombinerer friske urter, syrlig citronsaft og salte kyllingelår? En uimodståelig og let kyllingemad med citron-urt at lave regelmæssigt. Vi elsker denne kylling parret med de friske forårssmag af citron og asparges, men afhængigt af årstid eller dit humør er der ingen grænse for de lækre grøntsagskombinationer, du kan komme op med. En af de bedste ting ved kylling er, at den passer godt sammen med næsten alle sider, ikke?